2.11.23

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 2.11.2023 | 1197
سلام שלום

[ Σαλόμ – Σαλάμ ] 


Στις μέρες αυτές, όπου η Μέση Ανατολή για μια ακόμη φορά φλέγεται, καταστρέφεται και πνίγεται στο αίμα, μια φράση –που ανήκει σε τέως δήμαρχο Καστοριάς, του σχετικά πολύ πρόσφατου χρονικού παρελθόντος, αποκτά την δική της επικαιρότητα. 

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
- Αγαπητή ΟΔΟΣ
Μεγάλη μερίδα των τοπικών ΜΜΕ που είναι υπεύθυνα για τον έλεγχο της εξουσίας, επιμένουν εδώ και τέσσερα χρόνια να μην ασκούν οποιουδήποτε είδους κριτική στην δημοτική αρχή του κ. Κορεντσίδη, αλλά ουσιαστικά ενεργούν σαν γραφεία εγκωμίων που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. 

33η Αμφικτυονία
- Η συμμετοχή του Βασίλη Τσεμάνη στην 33η Αμφικτυονία των συλλόγων και φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ελλάδος.

ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΣΤΕΑ:
Αισθητική κριτική τέχνης της ζωγραφικής της Μερόπης Σωτηρουπούλου Μάγγελ
Η έκθεση που ολοκληρώθηκε στις 30 Οκτώβρη στο αρχοντικό Μπατσάρα υπό τον τίτλο «Ξύπνησε μούσα οκνή», εξέπληξε ευχάριστα...

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
28η Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες
Τα κατάφερε το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Καστοριάς να διοργανώσει την εκδρομή που λαχταρούσε να κάνει στα μέρη όπου διεξήχθησαν οι νικηφόρες μάχες του ’40. 

Λόγος & Ανίλογος
ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ:
- «Τα μύρια των Αθηναίων για την ακρίβεια»

ΟΔΟΣ:
- Ώρα για δουλειά
Η κατάσταση στην Καστοριά μετά και τον δεύτερο γύρο των εκλογών, θα μπορούσε εύκολα και επιγραμματικά να χαρακτηρισθεί ως... αποκαλυπτική. 

Λόγος & Αντίλογος: 
- «O δήμαρχος είναι για ακόμη μια φορά απών»

Λόγος & Αντίλογος: 
- «Κακοδιαχείριση των ΕΛΤΑ και όχι μόνο»

...κι άλλα.

Πέμπτη 2.11.2023 | 1197

75 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/11/23

    Χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ισπανία, η Πορτογαλία ψήφισαν για κατάπαυση του πυρός και την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Γάζα. Η χώρα μας γιόρταζε την επαίτειο του ΌΧΙ και θεώρησε καλό να απέχει από την ψηφοφορία συντασσόμενη με την Ιταλία της Μελόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/23

    Το γραφείο εγκωμίων της κ. Αντωνίου δημοσίευσε φωτογραφία με τον κ. Κορεντσίδη από την συνάντηση τους με την υπουργό τουρισμού της δυναστείας Κεφαλογιάννη, το πρώην μοντέλο και νυν υφυπουργό τουρισμού και την πρόεδρο του ΕΟΤ, πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ, ηθοποιό και χήρα Τόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/11/23

    Γιατί να είναι ο δήμαρχος παρών όταν η απουσία του επιβραβεύεται με επανεκλογή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/11/23

    Hamas = Isis, τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/23

      Τα ίδια έλεγαν και οι ναζί όταν έκαιγαν τα γυναικόπαιδα της Κλεισούρας για αντίποινα.

      Διαγραφή
    2. Η Χαμας εινα φασιστικη οργανωση5/11/23

      ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ
      https://www.iefimerida.gr/kosmos/makeleio-tis-hamas-sto-festibal-me-toys-250-nekroys

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/23

      Συνιστώ σε αυτόν που χαρακτηρίζει τους άλλους ανόητους να ακούσει την ομιλία του εβραιοβρετανού βουλευτή Sir Gerald Kaufman, που έχασε συγγενείς στο ολοκαύτωμα. Θα μάθει πολλά και για τις δύο πλευρές. Η ομιλία είναι βέβαια στα αγγλικά.
      https://m.youtube.com/watch?v=KBAKE-n2VSU

      Διαγραφή
    4. Κλεισουριώτης5/11/23

      Φασίστες είναι όλοι αυτοί που σκοτώνουν παιδιά. Φασίστες είναι όλοι αυτοί που βομβαρδίζουν νοσοκομεία. Φασίστες είναι όλοι αυτοί που σκοτώνουν ανθρώπους για αντίποινα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/11/23

      φαίνεται ότι η συλλογή έχει μόνο ένα βίντεο. Δες και καμμιά είδηση ρε φίλε να δείς βομβαρδισμένα νοσοκομεία καί σχολεία και να καταλάβεις τί σημαίνει γενοκτονία..

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/11/23

      Όλοι τα κομπλεξικά κτήνη υποστηρίζουν τη Χαμάς, από το ΚΚΕ έως τον Ερντογάν!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος6/11/23

      Για αυτούς που θεωρούν τους άλλους κομπλεξικά κτήνη αφού οι ίδιοι δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις να καταλάβουν την ομιλία του βρετανοεβραίου βουλευτή Sir Gerald Kaufman, παραθέτω ένα άρθρο στα ελληνικά που αναφέρεται σε ομιλία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

      https://www.news247.gr/kosmos/ekdikountai-ton-gkouteres-meta-tis-diloseis-tou-gia-tin-palaistini/

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος6/11/23

      Μόνο άνθρωποι δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται τα δίποδα όντα που υποστηρίζουν τον βομβαρδισμό νοσοκομείων.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος6/11/23

      Ενώ οι μοντερνοι προοδευτικοί, ΌΠΩΣ ΕΣΎ, υποστηρίζουν τον ανθρωπιστή Νετανγιαου, μελλοντικό νόμπελ ειρήνης. Αι σικτιρ ορθόδοξα φασιστόμουτρα!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος6/11/23

      Παλιό το κόλπο φίλε αλλά έχει μπαγιατιέψει. Με αυτό το κόλπο (όποιος με κατηγορεί για τα εγκλήματά μου είναι φασίστας αντισημίτης και υπέρ της Χαμάς) έζησε και εγκλημάτησε το Ισραήλ πάνω μισό αιώνα. Καιρός να βρείτε κάτι άλλο για να δικαιολογήσετε την γενοκτονία στην Παλαιστίνη.

      Διαγραφή
    11. @Κλεισουριώτης6/11/23

      Πάλι ξέχασες τα χάπια σου.

      Διαγραφή
    12. Κλεισουριώτης6/11/23

      Όσοι υποστηρίζουν γενοκτονίες χρειάζονται τουλάχιστον ψυχίατρο και είναι επικίνδυνοι για τους συνανθρώπους τους.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος6/11/23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    14. Λίγο Ιστορία:6/11/23

      https://img-comment-fun.9cache.com/media/azjR1rq/aXaDaxB7_700w_0.jpg

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/11/23

    Μόνο για μεροληψία δεν μπορεί να κατηγορηθεί το BBC.

    https://www.bbc.com/news/live/world-middle-east-67324897

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/23

      ΝΑΙ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ!!! Το ΒΒC εχει κατηγορηθεί για τη στάση της υπέρ της Χαμάς.
      Φαίνεται κάνεις ΚΑΙ εσύ, ότι δε ξέρεις ότι οικονομικοί σπόνσορες του BBC είναι κυρίως μουσουλμάνοι: από τον Ερντογάν μέχρι το Κατάρ. Σε ένα Λονδίνο που πνίγεται από Μουσουλμάνους και με ένα Δήμαρχο Μουσουλμάνο Πακιστανικής καταγωγής. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, σ' απευθείας μετάδοση ο π. Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ κατηγόρησε το BBC, και δημοσίως τους έκραξε: "Ντροπή σας!" Ντροπή σας! Υποστηρίζετε τη Χαμάς, χωρίς να νοιάζεστε για τους Ισραηλινούς νεκρούς. Υποστηρίζετε αυτούς που ξεκοίλιασαν αθώους, έκοψαν κεφάλια μωρών, βίασαν... Τη τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, που αυτή τα ξεκίνησε όλα, ντροπή σας"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/23

      Δεν χρειάζεται εγώ να σου απαντήσω. Άκουσε την ομιλία του Sir Gerald Kaufman. Ο άνθρωπος έχασε συγγενείς στο ολοκαύτωμα. Εβραίος και συνδεομενος φιλικά με πρώην πρωθυπουργούς του Ισραήλ. Μέλος του βρετανικού κοινοβουλίου για δεκαετίες. Ομιλία του στο βρετανικό κοινοβούλιο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/11/23

      Το είπες φίλε "Υποστηρίζετε αυτούς που ξεκοίλιασαν αθώους, έκοψαν κεφάλια μωρών, βίασαν." αυτό ακριβώς που κάνει ο στρατός του Ισραήλ στην Παλαιστίνη εδώ και 70 χρόνια. Κοίταξε τα μούτρα σου στον καθρέφτη

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/11/23

      Και η χούντα ισχυριζόταν ότι το BBC δεν είναι αξιόπιστο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/11/23

      Ελπίζω ο κύριος που γράφει ΚΕΦΑΛΑΊΑ να μην είναι οπαδός της Μπαρσελονα, της Σίτι , της παρι σαν Ζερμέν και των υπολοίπων ομάδων που ανήκουν σε άραβες "φιλανθρωπους"

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/11/23

      Σε αυτό είχε δίκιο δεν είναι καθόλου….

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος7/11/23

      Τι είπε ο Sir Gerald Kaufman; Κάνετε εβδομήντα χρόνια στους Παλαιστίνιους αυτά που σας έκαναν το 1948. Αυτό πρέπει να σταματήσει.
      Τα περί μούτρων τα αφήνω σ' αυτούς που δεν έχουν μάθει τους στοιχειώδεις κανόνες ευγενείας.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος7/11/23

      Οι κάτοικοι του Λονδίνου έχουν το δικαίωμα να εκλέξουν δήμαρχο με καταγωγή από το Πακιστάν, οι κάτοικοι του Παρισιού δήμαρχο με καταγωγή από την Ισπανία, οι κάτοικοι της Φρανκφούρτης δήμαρχο με καταγωγή από τη Συρία, όπως και οι κάτοικοι της Καστοριάς έχουν το δικαίωμα να εκλέξουν δήμαρχο με καταγωγή από το Κορέντσι και νυν Κορησό.
      Οι δήμαρχοι δεν εκλέγονται με κριτήριο τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Όπως και ο τσάρος της Ρωσίας δεν διόρισε τον Καποδίστρια υπουργό Εξωτερικών της χώρας του με θρησκευτικά κριτήρια αλλά επειδή ήταν ικανός.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος8/11/23

      Η ΧΑΜΑΣ ξεκοίλιασαν αθώους, έκοψαν κεφάλια μωρών, βίασαν, σκότωσαν και εξευτέλισαν... Το έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια, η ISIS είναι πολιτισμένη μπροστά σ' αυτά τα κτήνη. Απορώ πώς υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τέτοια βαρβαρότητα;
      Το ότι υπάρχουν αντίποινα, παράπλευρες απώλειες του πολέμου στη Γάζα, εκ μέρους του Ισραήλ, κανείς δε το αμφισβητεί. Αλλά τι θα μπορούσε να γίνει;
      Όμως να υποστηρίζετε τους αλλοπαρμένους βάρβαρους που ξεκοιλιάζουν αθώους, κράζοντας Αλάχακμπάρ, αυτό είναι ψυχική ανωμαλία.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος9/11/23

      παράπλευρες απώλειες 10.800 άνθρωποι οι μισοί παιδιά. Τι θα ακούγαμε εδώ αν τα ίδια έκανε ο Πουτιν ή ο Ερντογαν

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος10/11/23

      Ας σκεφτόταν τα αντίποινα οι τρομοκράτες της Χαμάς, όταν ξεκίνησαν τις δολοφονίες τους στις 7 Οκτώβρη, μία πρωίαν... Δε τους φταίει κανείς, παρά το διεστραμμένο τους μυαλό. Αλάχ Ακμπάρ! Όλα εδώ πληρώνονται. Και ένα μικρό παιδί το καταλαβαίνει αυτό. Μόνο οι αριστεροί στην Ελλάδα και οι μουσουλμάνοι στη Τουρκία περί άλλων σκέφτονται...

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος10/11/23

      Ανακοίνωση για το σφαγιασμό της Κλεισούρας: "Ας σκεφτόταν τα αντίποινα οι τρομοκράτες που σκότωσαν τους δύο γερμανούς στρατιώτες. Όλα εδώ πληρώνονται. Και ένα μικρό παιδί το καταλαβαίνει αυτό. Μόνο οι αριστεροί στην Ελλάδα περί άλλων σκέφτονται... "

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος12/11/23

      Όλοι γνωρίζουμε, αλλά το αποσιωπούμε, ότι όχι μόνο τους σκότωσαν, αλλά οι αντάρτες του ΕΛΑΣ έκοψαν τα γενετικά όργανα των τριών Γερμανών και τα έβαλα στα στόματά τους! Μετά από αυτή την ενέργεια στυλ HAMAS-ISIS, τι περίμεναν οι Κλεισουριώτες;
      Έτσι συμβαίνει με τις ακρότητες του πολέμου: αντίποινα υπάρχουν παντού, από τους αρχαίους Αθηναίους μέχρι τους σημερινούς Ισραηλίτες.
      ΑΥΤΟΙ, οι Παλαιστίνιοι ξεκίνησαν τη ΣΦΑΓΗ αποκεφαλίζοντας αθώους ανθρώπους, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ότι θα ακολουθήσουν αντίποινα.
      Όλα ξεκίνησαν στις 7 Οκτωβρίου, το Σάββατο των Εβραίων. Γιατί κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος12/11/23

      Μη δίνεις συγχωροχάρτι στους Χιτλερικους ολετήρες. Η Ελλάδα ήταν σε κατοχή και οι πράξεις αντίστασης μοιραία δυσφημιζονταν για να δικαιλογηθούν οι θηριωδίες τους.
      Ειδοποιός διαφορά: Το Ισραήλ δεν κρατάει σε Κατοχή τη Γάζα και φυσικά δεν διαφεντεύει τη χώρα . Ο κατακτητής και δικτάτορας
      εκεί είναι η φονταμενταλιστική, ρατσιστική, μουσουλμανική Χαμάς...
      Το ότι γίνονται μάχες έξω από το "Μεγάλο Νοσοκομείο" της Γάζας αυτή της στιγμή δείχνει τι είδους άρρωστοι και αναξιοπαθούντες βρίσκονται μέσα...

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος13/11/23

      Το Ισραήλ δεν κρατάει σε Κατοχή τη Γάζα; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος15/11/23

      «Συγγνώμη» από το BBC

      https://www.ethnos.gr/World/article/288982/syggnomhapotobbcmetedoseesfalmenaotioiisrahlinesenoplesdynameisstoxopoioyniatrikoprosopikosthgaza

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/11/23

    Αμετανόητος είσαι φίλε, και τρέμεις την Αλήθεια. Οι Δυτικοί δεν ξεκοιλιάζουν ανθρώπους, δεν απαγχονίζουν, δεν κόβουν κεφάλια μωρών....
    Αυτά τα κάνουν ΜΟΝΟ οι φανατικοί Μουσουλμάνοι, από τον iSIS ,μέχρι τη HAMAS και οι αρρωστημένες παρέες τους. Το βλέπουμε τα τελευταία πολλά χρόνια, να δείχνουν το μίσος τους σε κάθε τι Δυτικό.
    Μισούν τον Άνθρωπο, τη Χαρά της Ζωής, μισούν την Ελευθερία: από το Μπατακλάν του Παρισιού επειδή χόρευαν οι νέοι, μέχρι τα φεστιβάλ μουσικής του Ισραήλ, επειδή χόρευαν οι νέοι..
    Αλαχού Ακμπάρ, λοιπόν, στα μούτρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/23

      Μήπως χόρευαν μαζί και οι ρασοφόροι και μουσάτοι ορθόδοξοι με το φέσι που βλέπουμε στην τηλεόραση;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/23

      Μη βλασφημείτε τα Θεία, έλεγε μια πινακίδα στα σφαιριστηρια της δεκαετίας του 1970, αυτό ακριβώς που κάνουν μερικοί σήμερα με το Ισλάμ. Μην τολμήσεις όμως να μιλήσεις για την δικιά τους θρησκεία.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/11/23

      Οι "πολιτισμένοι" δυτικοί έριχναν τριαντάφυλλα στη Σερβία, στη Λιβύη, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στο Βιετνάμ, στην Κορέα, στη Χιροσίμα, στο Ναγκασάκι. Δυτικοί ήταν και οι σφαγείς του Διστόμου, των Καλαβρύτων και της Κλεισούρας. Δυτικοί ήταν κι αυτοί που εξολόθρευσαν αθώους στα στρατόπεδα συγκεντρώσεων. Δυτικοί ήταν μέχρι και αυτοί που εξολόθρευσαν τους Ινδιάνους. Δυτικοί ήταν αυτοί που δημιούργησαν τα αφρικανικά και μεσανατολικά κράτη τραβώντας γραμμές με το χαράκι και έχουμε πολέμους μέχρι σήμερα.

      Μήπως ήρθε ο καιρός να πάρουμε πιο σοβαρά τον ΟΗΕ και να αναθέτουμε τη διευθέτηση των πολεμικών συγκρούσεων σ' αυτόν;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/11/23

      Εγώ αγαπητέ δεν έχω καμιά σχέση με τις διάφορες εκδόσεις της εβραϊκής μυθολογίας, τον Ιουδαϊσμό, τον Χριστιανισμό και τον Μωαμεθανισμό. Οπότε τα περί Αλλάχ, Θεού και λοιπών παραμυθιών της Χαλιμάς ταιριάζουν περισσότερο στα δικά σου μούτρα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/11/23

      Ρε φίλε ούτε ο Χίτλερ, ούτε ο Στάλιν, ούτε ο Ναπολέων, ούτε ο Μουσολίνι, ούτε ο Τρούμαν, ούτε αυτοί που βομβάρδισαν από Ιράκ μέχρι Κορέα τα τελευταία εβδομήντα χρόνια πουλώντας δημοκρατία, τρομάρα τους, ήταν μουσουλμάνοι. Ούτε ο Πινοσέτ, ούτε ο Βιντέλα που πετούσε ανθρώπους από αεροπλάνα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος16/11/23

      "Οι Δυτικοί δεν ξεκοιλιάζουν ανθρώπους" είπε ο φωστήρας. Δηλαδή, θέλει να μας πει ότι ο τζακ ο αντεροβγάλτης που ξεκοίλιασε τους πάντες ήταν άραβας.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/11/23

    Ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα ποτέ δεν έπαψε. Προχωράμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/11/23

    Ένα ήσυχο πρωϊνό στις 7 Οκτωβρίου, όρμηξε ξαφνικά η Χαμάς:
    https://twitter.com/i/status/1712905836618477614

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/11/23

    Αυτό με τον αποκεφαλισμό με την τσάπα πρέπει να ανήκει στα fake news φίλε. Δεν κάνει τέτοια η Χαμάς... [ Κλονίζεις βεβαιότητες! ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/11/23

    Βρε δεν ήξερα ότι η Χαμας και φανατικοί μουσουλμάνοι βομβαρδισαν το Βιετνάμ, την Βηρυτό, την Βαγδάτη, την Λιβύη, την Συρία, την Γιουγκοσλαβια (και άλλη μια σειρά από κράτη και πόλεις ) τα τελευταία πενήντα χρόνια. ΡΕ τους μπαγάσες δεν ήξερα ότι διοικούσαν τις ΗΠΑ. Είχα την εντύπωση ότι ήταν οι Εβραίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ογω οι αντισημιτες -χρυσαυγιτες!7/11/23

      "Ου κφος κι ου κλανιαρς πααένουν ουπισ απο του νταουλ" λεει μια πνευματωδης κοζανιτικη παροιμία...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/11/23

      Γράψε ρε φίλε ελληνικά να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις. Δεν έχεις πάει καθόλου σχολείο;

      Διαγραφή
    3. όξω οι αντισημιτες-χρυσαυγίτες7/11/23

      Ελληνικά ειναι. Και πολυ κατανοητά μάλιστα. Αλλά μαλλον ανηκεις σ' αυτους που πάνε πίσω απο το νταούλι...
      (όπου "νταουλι" μπλα μπλα μπλα οι Εβραίοι...)

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/11/23

      Ωχ, σε χωριάτη σιούρδο πέσαμε

      Διαγραφή
    5. όξω οι αντισημιτες-χρυσαυγίτες8/11/23

      Έλα, πάρε τη Χαμάς και γλείφε στη γωνία σου...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/11/23

      Τώρα, ποιος γλειφει ποιον ας το κρίνουν οι υπόλοιποι.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος13/11/23

      Για τον Σιούρδο αν γνωρίζει ελληνικά:

      https://www.in.gr/2023/11/01/world/tha-sas-prokalesoume-megalytero-olokaytoma-atakes-israilinon-pou-afisan-afoni-ti-diethni-koinotita/

      Διαγραφή
    8. όξω οι αντισημιτες-χρυσαυγίτες13/11/23

      μπρρρ... οτσ..οτσ.. οτσ...! Ορέ που τουν πέτχις τουν ... ναζιστή ...Ιβρέου ουρέ τσακάλ;;;

      Και τι θέλετε να μας ειπείτε με αυτό παρακαλώ;;

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος14/11/23

      Μόλις κέρδισες το Νόμπελ λογοτεχνίας

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος14/11/23

      Σίγουρα εννοείς το Νόμπελ λογοτεχνίας του Βελβεντου.

      Διαγραφή
    11. όξω οι αντισημιτες-χρυσαυγίτες15/11/23

      Νομπελ Βελβενδού για μένα
      κι η... Χαμάς εχει για σένα!
      https://www.youtube.com/watch?v=X4ohs9-fSek

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος15/11/23

      Δεν έχασα τον χρόνο μου για να μάθω αράβικα η ρωσικά όπως θα νομίζεις.

      Διαγραφή
  11. Η μάχη της Τριπολιτσάς7/11/23

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται με άλλους πρωταγωνιστές:

    https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A4%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%AC%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διδαχθείτε από την ιστορία13/11/23

    https://www.in.gr/2023/11/13/stories/poios-israilinos-prothypourgos-eixe-ektelesei-ton-ekprosopo-tou-oie-meta-ti-katapaysi-tou-pyros/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/11/23

    Οι Παλαιστίνιοι της Χαμας, της Φαταχ και της Χεσμπολαχ δεν μάχονται για το παγκόσμιο προλεταριατο! Μάχονται κι αυτοί για Εθνική Ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα. Επιπλέον όμως- κι εδώ βρίσκετε απέναντί σας την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού- μάχονται και για το Ισλάμ. Η σύγκρουση αυτή είναι και θρησκευτική. Μάχονται για σαρία, μπουργκα, οπισθοδρόμηση. Κι όλα αυτά με τις πλάτες της Τουρκίας!!!! Τα έχεις σκεφτεί ποτέ υπό αυτό το πρίσμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/23

      Το γεγονός ότι βάζεις στο ίδιο καζάνι τις τρεις αυτές οργανώσεις δείχνει ότι είσαι άσχετος. Είναι σαν να λές το ΚΚΕ, η ΝΔ και οι Σπαρτιάτες είναι το ίδιο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/23

      Περισσότερες μπούργκες θα δεις στη Δυτική Ευρώπη από αυτές που θα δεις στη Δυτική Όχθη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/11/23

      Το είπες. "Εθνική Ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα"

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος13/11/23

    Η Χαμάς έχει τον αποκλειστικό έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας από το 2007. Τον αποκλειστικό. Τελεία και παύλα.
    -Τι δεν καταλαβαίνετε οι υπερασπιστές τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/23

      Δίκιο έχεις, έχουν τον απόλυτο έλεγχο εκτός απο τον εναέριο χώρο από όπου πέφτουν οι ευρωπαϊκές και αμερικανικές βόμβες καθημερινά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/23

      https://twitter.com/i/status/1724485243460063559

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/11/23

      Δεν είδα πουθενά το δικαίωμα των γειτόνων να εισβάλουν και να βομβαρδίζουν σχολεία και νοσοκομεία. Αντίθετα υπάρχουν αποφάσεις του ΟΗΕ που παραβιάζονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/11/23

      https://resources.arcamax.com/newspics/254/25467/2546738.png

      https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/11/skitso_Washington_Post.png

      https://uspulse.life/wp-content/uploads/F-oJezcasAAAfCO-618x615.jpeg

      http://3.bp.blogspot.com/-LtdApjluji4/U-fEPW1rXsI/AAAAAAABnMk/R3BOCp2UZ6c/s1600/Bomb+shelters.jpg

      https://image.cagle.com/151861/750/151861.png

      https://qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg-dfea599eb109cc68c48ef3f1b9e6975e

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/11/23

      Ξέχασες την φυλλάδα της τοπικής ενορίας

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος16/11/23

    Η ελληνική μυθολογία είχε τους δώδεκα Θεούς, η Παλαιά Διαθήκη είναι η βάση του Ιουδαϊσμού. Ο Χριστιανισμός δημιουργήθηκε στη βάση της μυθολογίας της Παλαιάς Διαθήκης και δημιούργησε την Καινή Διαθήκη εκτοπίζοντας το Δωδεκάθεο και για δεκαπέντε αιώνες τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, μέχρι που τον έσυραν από την αφάνεια στην Αναγέννηση. Ο Μωαμεθανισμός δέχεται τη μυθολογία της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης και επέκτεινε τον μύθο των αβρααμικών θρησκειών με τη συγγραφή του Κορανίου.

    Ειρήνη υμίν, σιαλόμ, σαλάμ αλέικουμ. Ο καθένας ας διαλέξει αυτό που του ταιριάζει. Είθε ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός να αντικαταστήσει την ισλαμοχριστιανοεβραϊκή μυθολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/11/23

    Οι θρησκείες όλες ίδιες είναι... εξαρτάται από την κουλτούρα κάθε λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/11/23

    Μετά τις τόσες τρομοκρατικές απάνθρωπες επιθέσεις των Μουσουλμάνων στη Δύση κατά αθώων Δυτικών, υπό τις ιαχές Αλλάχ ακμπάρ", αδυνατώ να υιοθετήσω τους ισχυρισμούς τους. Έχουν μίσος κατά του Δυτικού τρόπου ζωής, κατά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος21/11/23

    Δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι έτσι.
    Όμως όλοι οι τρομοκράτες φαίνεται να είναι Μουσουλμάνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ