3.12.07

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε διευθυντά,

Ονομάζομαι Νικηφόρος Χριστόπουλος, συνταξιούχος. Κατοικώ στην Μοσχοπόλεως αρ. 17, όπου η ζωή μας έχει γίνει πολύ δύσκολη με την αμαρτωλή Ομόνοια. Βρίσκομαι σε αυτήν την περιοχή εδώ και 45 χρόνια. Έχω ζήσει όλες αυτές τις αλλαγές της πλατείας, όμως αυτήν την φορά είναι πολύ δύσκολη η μετάβαση στα σπίτια μας, μερικές φορές δε αδύνατη. Όταν εκτελούνται δημοτικά έργα, ο δήμος αφήνει τους διάφορους εργολάβους να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να λαμβάνουν καμμία μέριμνα για τους δημότες που κατοικούν πέριξ της Ομονοίας. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, έρχεται και από πάνω και η δημοτική αστυνομία, για να εφαρμόσει τον ΚΟ.Κ. στην πλατεία..

Στις 19/11/07 δεν εύρισκα πάρκιγκ στην περιοχή και αναγκαστικά σταμάτησα αφού βρήκα χώρο μπροστά στην οικοδομή του κ. Π. Διαμαντή, για λίγα μόνο λεπτά, να μεταφέρω τα ψώνια μου στο σπίτι. Η ώρα ήταν 8:10 πρωϊνή. Όταν επέστρεψα στο αυτοκίνητο με την σύζυγό μου για να φύγουμε, ήταν 8:23, βρήκα κλίση 80 ευρώ για παράνομη στάθμευση. Ενώ όλη η πλευρά η δεξιά του δρόμου ήταν γεμάτη αυτοκίνητα, πρόσεξα ιδιαιτέρως ότι σε κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν τοποθετήθηκε κλίση, παρά μόνο στο δικό μου. Και το ερώτημά μου ήταν "γιατί;".
Πήγα αμέσως στον δημοτική αστυνομία, για να θέσω το ερώτημα "γιατί;". Στο γραφείο ήταν 3 αστυνομικοί, μα η απάντηση που πήρα ήταν ότι "εκεί απαγορεύεται". Και ξαναρώτησα: "Και για όλα τα άλλα αυτοκίνητα, δεν απαγορεύεται;".

-"Δεν σε γράψαμε εμείς", ήταν η απάντησή του. Ζητώ να μάθω ποιος μ' έγραψε: ήταν το όργανο Κ. Παπαδόπουλος, άξιος ο μισθός του. Δεν τον βρήκα. Με παρέπεμψαν στην προϊσταμένη αρχή. Πραγματικά πήγα στον κ. Μεγγούδη, αντιδήμαρχο, εκτελών υπηρεσία προϊσταμένου, και έλαβα και από εκεί την ίδια απάντηση, "εφαρμόζουμε τον νόμο". Τον εισπρακτικό νόμο τον εφαρμόζουν καλά, όχι πάντα, τον νόμο για την ομαλή μετάβαση των δημοτών στα σπίτια τους ποιος θα τον δει; Από τότε που άρχισαν τα έργα μας έχει πνίξει η σκόνη, οι λάσπες και οι πέτρες.

Απευθύνομαι στους άρχοντες του δήμου μας για να τους πω ότι όπου εκτελούνται έργα στην πόλη πρέπει να λαμβάνουν μέτρα ομαλής λειτουργίας των δημοτών, και ύστερα να εφαρμόζουν τον Κ.Ο.Κ.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Νικηφόρος Χριστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ