6.12.09

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε διευθυντά

Αυτές τις 15 ηµέρες που πέρασαν και τις λίγες επόμενες που θα περάσουν, θα βαρεθούµε να ακούµε τους 3 µονοµάχους για την αρχηγία της ΝΔ να οµιλούν συνεχώς ότι είναι εγγυητές της ενότητας και ότι η ΝΔ θα είναι πάντα ενωμένη και τίποτε δεν θα την διασπάσει. Αυτό λένε και τα στελέχη αλλά συγχρόνως όλοι το αμφιβάλλουν
Από την άλλη µεριά κάθε µέρα, πρωί-µεσηµέρι-απόγευµα και βράδυ, στα παράθυρα των ΜΜΕ οι υποψήφιοι αρχηγοί, είτε καθαρά, είτε µε υπονοούμενα είτε έμµεσα, ρίχνουν τις βολές τους για το παρελθόν του καθενός και τα επιχειρήµατά τους μεταφέρονται και στα καφενεία (µικρές βουλές) του κάθε χωριού και των πόλεων.
Αυτό συμβαίνει διότι ενώ αποφασίσθηκε η διαδικασία της εκλογής και ποιοι θα ψηφίσουν, οι πάντοτε σοφοί της ΝΔ αποφάσισαν στις 28-10-09, οι εκλογές να γίνουν µετά έναν µηνα (29-11-09) χωρίς να υπολογίζουν ή να υποπτεύονται ότι στο διάστηµα αυτό οι υποψήφιοι θα κάνουν τον αγώνα τους όχι ως άγγελοι αλλά ως Έλληνες. Δηλ. ο ένας θα βάλει παντοιοτρόπως και ποικιλοτρόπως εναντίον του άλλου, ανοιχτά ή µε υπονοούμενα και συχνά κάτω από τη µέση. Ο ένας ρίχνει το γάντι, ό άλλος το σηκώνει ή όχι, και τελικά στις 30-11-09 ή στις 8-12-09 κανένας δεν θα οµιλεί στον άλλο και ο Θεός να φυλάξει από τα χειρότερα (δηλ. διάσπαση). Μην επικαλείσθε το ΠαΣοΚ γιατί εκεί κυριαρχεί άλλο πνεύµα και τελείως διάφορες σκοπιμότητες.
Δεν τα ξέρανε αυτά; Ή µήπως και αυτό ήταν λάθος υπολογισµού; Ποιος σοφός υπέδειξε την 29-11-09; Και ποιος άλλος σοφότερος την ενέκρινε; Τέλος πάντων οι σοφοί της ΝΔ δεν τρώγονται και ούτε χωνεύονται (µμεταφορικά και αντικειμενικά). Πάντα οι ίδιοι κάνουν το ίδιο κακό και βάζουν το κόµµα στο περιθώριο και µακράν του πολίτη και των στελεχών του. Οι επικλήσεις των υποψηφίων για πλησίασµα του πολίτη δεν πείθει κανέναν. Ο καθένας το καπετανάτο και οι πολίτες µακρυά, απ’ έξω ή στον περίγυρο, όχι µέσα στις αποφάσεις. Αν κάνανε ένα γκάλοπ για το πότε πρέπει να γίνουν οι εκλογές, θα βρίσκανε 95% να τους λέει να γίνουν 5-10/11 και όχι 29-11.

Με τιµή και εκτίµηση,
Καθ. δρ δρ Αναστάσιος Β. Κοβάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ