21.6.10

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Η επιστολή της Παμμακεδονικής Ενώσεως Αφρικής από το Γιοχάνεσμπουργκ, κύριε Διευθυντά, που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στην ΟΔΟ, είναι απόλυτα εύστοχη. Η συμπεριφορά του κ. Πετσάλνικου αποδεικνύει ότι οι έλληνες ψηφοφόροι δεν ενδιαφέρονται για το ποιός τους αντιπροσωπεύει στην Βουλή σε σημείο ζεμανφουτισμού. Περαιτέρω, το ύφος του Προέδρου της Βουλής καταδεικνύει την πραγματικότητα της ποιότητος των ελλήνων υποψηφίων. Ο εκάστοτε Πρωθυπουργός έχει τεράστιο πρόβλημα να επανδρώσει τις υπουργικές θέσεις επειδή οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού στην Βουλή είναι παντελώς άσχετοι. Η κατοχή πανεπιστημιακού διπλώματος άσχετα ακαδημαϊκού επιπέδου σημαίνει απλώς ότι ο κάτοχος του είναι διπλωματούχος και όχι επακριβώς μορφωμένος.

Αναρωτιέται κανείς όμως ποιός ακριβώς είναι υπεύθυνος για το οικονομικό χάος της Ελλάδος και ποιος φταίει για το αδιέξοδο και την κατάντια της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής η οποία έχει εγκαταστήσει την τουρκική υπεροχή και ουσιαστικό έλεγχο της Τουρκίας επί του Αιγαίου και της Θράκης, ενώ οι Σκοπιανοί έχουν ενδυναμωθεί σε σημείο να ζητούν τη ολοσχερή καταστροφή της Ελλάδος, όπως έχει αποκαλυφθεί στο δεύτερο παγκόσμιο συνέδριο της Ενωμένης «Μακεδονικής» διασποράς (UMD), το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Τορόντο όπου βραβεύθηκαν μέλη της καναδικής κυβερνήσεως όπως ο Πρωθυπουργός του Καναδά για την «φιλομακεδονική» τους στάση.

Ο μόνος υπεύθυνος είναι ο έλληνας ψηφοφόρος που στέλνει ως αντιπροσώπους του στην Βουλή, οπαδούς αντί για ηγέτες, ηττοπαθείς αντί νικητές, υπάκοους ξένων συμφερόντων αντί πατριώτες, ξερόλες αντί γνωστικούς. Οι Έλληνες φαίνεται να ζουν σε μια γυάλα με ψαράκια που δεν μπορούν να δουν έξω απ΄ αυτήν, ενώ όμως η ελληνική διασπορά όχι μόνον βλέπει το τί γίνεται στην γυάλα αλλά και στον δωμάτιο βλέπει ακόμη και την γάτα που προσπαθεί να πιάσει τα ψαράκια.

Αν ο αναγνώστης ευρίσκετο το περασμένο σαββατοκύριακο στο Τορόντο δεν θα αμύνετο κανέναν από τους «μονίμους» κατοίκους της Βουλής των Ελλήνων όπως ο κ. Πετσάλνικος. Ένα πράγμα πρέπει ΟΛΟΙ οι Έλληνες να έχουν υπ’οψιν, οι Θερμοπύλες έπεσαν όχι λόγω του Ξέρξη, αλλά λόγω του Εφιάλτη. Είναι καιρός να καθαρισθεί ο Στάβλος του Αυγεία από τον μόνο υπεύθυνο, τον έλληνα ψηφοφόρο.

Μάρκος Αλέξανδρος Τέμπλαρ
Γλωσσολόγος –Ιστορικός – Ερευνητής
Διαλεκτολόγος Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης


Σχετικά κείμενα
-Από αναγνώστη εφημερίδας
-Αναγνώστες έγραψαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ