3.9.11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Αγαπητέ κ. Διευθυντά,

Έχω πρόσφατα απολυθεί από την δουλειά μου μετά από 1,5 έτος εργασίας, και ετοίμασα τα έγγραφά μου στον ΟΑΕΔ για πάρω το επίδομα ανεργίας. Ο ΟΑΕΔ μου είπε ότι λόγω των τελευταίων αλλαγών εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης και του ασφυκτικού Μνημονίου, και για “x” λόγους που επικαλείται ο Οργανισμός, δεν δικαιούμαι πλέον το επίδομα ανεργίας!

Αυτό το καταθέτω στον κ.Δακή και κ. Σαββόπουλο, Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και στους μη συμπαθείς σε εμένα Οικολόγους Καστοριάς και όχι μόνο, για την συμφωνία του 1.128.326 ευρώ που έκλεισαν για τις αρκούδες.

Καθ’ ότι, αν υπολογίσουμε ότι το επίδομα ανεργίας είναι 454,25 ευρώ το μήνα, άρα θα μπορούσαν με αυτά τα χαμένα στην κυριολεξία χρήματα, να επιδοτήσουν 207 ανέργους Καστοριανούς  για έναν ολόκληρο χρόνο. (5.451,00 ευρώ κάθε άνεργος της Καστοριάς για έναν χρόνο)

Και στην Καστοριά κ. Δακή και κ. Σαββόπουλε, και μη συμπαθείς σε εμένα Καστοριανοί Οικολόγοι και όχι μόνο, δεν υποφέρουν οι αρκούδες, ούτε τα λαμόγια, αλλά οι εργάτες.

Κοιμηθείτε λοιπόν με ήσυχη συνείδηση και αγκαλιά με τις αρκούδες αγαπητό κατεστημένο
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Άνεργος

3 σχόλια:

  1. Τι έγινε, άλλαξε η κυβέρνηση; Ή μόνο υπουργοί και το πασόκ πήρε ΝΔήτες σύμφωνα με αυτά που καταλαβαίνω από τα γραφόμενα του άνεργου!!!

    Ο Δακής είναι υπουργός οικονομικών και ο Σαββόπουλος διοικητής του ΟΑΕΔ;;;
    Από πότε ο΄ρε παιδιά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/9/11

    Ο φίλος "Μακεδών", ένθερμος οπαδός των Νεοδημοκρατών Δακή και Σαββόπουλο, φαίνεται ξεχνάει ότι Δακής και Σαββόπουλος, δεν έκαναν και δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως για την ανεργία στην Καστοριά.
    Ούτε καν μία επιστολή προς τον ΟΑΕΔ για την πολιτική των επιδομάτων της ανεργίας.
    Αλλά, οι Δακής και Σαββόπουλος (και Λιάντσης βέβαια) κάνουν τα ΠΑΝΤΑ για τις ΜΚΟ και κάθε παράξενου οικολόγου με τις παράξενες ιδέες τους, αρκεί να ενταχθούν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα όπου ρέουν άφθονα ΛΕΦΤΑ.
    Υπογραμμίζω: ΡΕΟΥΝ ΑΦΘΟΝΑ ΛΕΦΤΑ.
    Για τους οικολόγους, όχι τους ανέργους!

    Δακής, Σαββόπουλος, Λιάντσης έκαναν τα πάντα και υπέγραψαν την συμφωνία του 1.128.326 ευρώ, αγαπητέ "Μακεδών".
    Αυτοί οι τρεις Νεοδημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμ καλά.

    Εμπεδώσαμε ότι βγάζεις εμπάθειες και συμπλέγματα με το να επαναλαμβάνεις ότι αντιπαθείς τους οικολόγους και ότι γράφεις ότι σε κατέβει στην στιγμή και βγάζεις συμπεράσματα από τον τόνο απορίας μου. Επίσης σε διαφεύγουν πολύ βασικά πράγματα... κοίτα να ενημερώνεσαι καλύτερα και εκτός τοπικών ΜΜΕ αλλά κυρίως τηλεόρασης μπας και μάθεις πως ακόμα λειτουργεί κάτω από την πασοκοκαττωχή το κράτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ