5.10.11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στους «χρήσιμους συνδέσμους»,  μεταξύ των Υπουργείων, των Πανεπιστημίων και των Δήμων, υπάρχει ιδιωτικό link για έναν Επαγγελματικό Οδηγό της Καστοριάς.
Ερωτάται ο κ. Σαββόπουλος, γιατί προωθεί προβάλλει και υποστηρίζει αυτόν τον επαγγελματία ιδιώτη; Ποιος αποφάσισε και με ποια κριτήρια την προβολή του συγκεκριμένου επαγγελματία.;

P.M.
peek@hotmail.com

* * *

ΟΔΟΣ: Ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δ. Σαββόπουλος, μόλις έλαβε γνώση της επιστολής, που η ΟΔΟΣ του κοινοποίησε, έδωσε άμεση εντολή για την απόσυρση του link από την ιστοσελίδα της Π.Ε. Καστοριάς.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/10/11

    Τώρα έβαλαν, προφανώς για να δικαιολογήσουν μισθούς υπαλλήλων τους που πληρώνονται μηνιάτικα για την λειτουργία της σελίδας, και τομέα με "τοπικά νέα". Όπου παραπέμπουν σε διάφορα "δικών τους παιδιών" ιστοσελίδες και άλλα site αμφιβόλου προέλευσης αλλά σίγουρης απόχρωσης. Ωραία εντολή έδωσε ο κ. Σαββόπουλος.

    ΥΓ: Όταν λέμε "δικά τους παιδιά", εννοούμε "γαλάζια παιδιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ