16.12.11

Είπαν:

"Δεν πιστεύω ότι η “Καλλιστώ” ανταποκρίθηκε στη φιλοσοφία του προγράμματος “Life” για τις αρκούδες. Δεν θέλω τα λεφτά να φαγωθούν σε ημερίδες και σεμινάρια κι έτσι ζητώ την επανεξέταση της σκοπιμότητας του προγράμματος για να υπάρξει αποτέλεσμα. Μιλούσαμε για την πρόσληψη 18-20 ατόμων. Αυτοί πήραν μεταξύ τους αυτούς που ήθελαν, προκαλώντας την τοπική κοινωνία. Εγώ μπορεί να ξεκίνησα το πρόγραμμα, όμως η υπογραφή της τελικής σύμβασης μετά από τροποποιήσεις έγινε από την περιφέρεια"
Κωνσταντίνος Λιάντσης
δημοτικός σύμβουλος
"Η “Συνύπαρξη ανθρώπου και αρκούδας”, είναι ένα πρόγραμμα που εντάχθηκε επί νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. Το ψήφισε και ο κ. Λιάντσης ως νομάρχης κι εγώ ως νομαρχιακός σύμβουλος. Θα μπορούσαμε τότε να κάνουμε άλλες πιο αποτελεσματικές προτάσεις". 
Δημήτριος Σαββόπουλος
αντιπεριφερειάρχης

"Άμεσα αλλαγή του προγράμματος life (συνύπαρξη ανθρώπου-αρκούδας) αν συνεχίσουμε έτσι θα δαπανήσουμε 1.200.000 ευρώ για το τίποτα"
Απόστολος Κιοσσές
περιφερειακός σύμβουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ