30.3.12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κι όμως.... Κινείται!



Για το σύλλογο "Σπασμένο ρόδι" ο λόγος, όχι βέβαια για τον Γαλιλαίο! Που παρά τις τρομερές αντιξοότητες, τη μηδενική οικονομική ενίσχυση από κρατικούς φορείς, δεν σταματά να μας εκπλήσσει.
Και για να μιμηθούμε και λίγο... Μποστ, δίνει ανάταση ψυχής, σε μία πόλη βαθιάς σιγής...
Δύο θεατρικές παραστάσεις μέσα σε ένα ελάχιστα σύντομο χρονικό διάστημα, είναι κάτι που ούτε μεγάλοι θίασοι της πρωτεύουσας δεν κατορθώνουν. Άψογες απ` όλες τις απόψεις. Καθόλου επαρχιωτισμός, καμία καλλιτεχνική έκπτωση. Συμβιβασμός μόνο σχετικά με το χώρο παρουσίασης. Ελλείψει βέβαια ενδιαφέροντος για κάτι τέτοιο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια από τις Αρχές του τόπου.
Πληροφορηθήκαμε, ότι ο σύλλογος προσπαθεί να βρει στέγη στο κτήριο της πρώην Νομαρχίας, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων. Να τον μετατρέψει με δικά του έξοδα σε Θεατρική Σκηνή, σε τόπο πραγματικής μυσταγωγίας.
Παρακαλούμε θερμά τους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Άρχοντες, να μην στερήσουν την πόλη μας απ` αυτήν την ευκαιρία για κάτι σοβαρό στον πνευματικό τομέα, και μάλιστα σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.
Εκ μέρους πολλών φανατικών για πνευματική ανάταση ανθρώπων αυτής της πόλης.

Χρυσούλα Πατρώνου - Παπατέρπου


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 9 Φεβρουαρίου 2012, αρ. φύλλου 628

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ