26.7.12

100%

Το Σ.Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο διενεργεί στοχευμένους ελέγχους σε επιχειρήσεις κάθε μορφής και οικονομικού μεγέθους. Στο πλαίσιο αυτό, για το χρονικό διάστημα από 06/07/2012 μέχρι 23/07/2012, πραγματοποιήθηκαν 1.410 έλεγχοι. Από τους ελέγχους αυτούς βρέθηκαν συνολικά 805 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 22.435 παραβάσεις. Το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 57,1%.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΕΛΕΓΧΟΙ: 2
ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ: 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: 5
ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: 100%









πηγή: το Βήμα

11 σχόλια:

  1. η φωνή της αλήθειας1/8/12

    Δεν εκπλήσσει κανέναν, αφού τον αρχιμάγειρα της παραβατικότητας και τέως αρχιεφ[....]τον κάνατε [....].
    Και μετά αναρωτιέται κανείς γιατί δεν πάει αυτός ο τόπος μπροστά;
    Με τέτοιο κεφάλι είναι δυνατόν να μη βρομάει το ψάρι;
    Εύχομαι να σηκωθεί το σχόλιο και να μην πνιγεί λόγω φόβου για την αντίδραση του δον κορλεόνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΔΟΣ υποχρεώνεται συχνά να περιορίζει τα σχόλια των ανωνύμων, επειδή περιέχουν εκφράσεις και χαρακτηρισμούς για πρόσωπα που υπερβαίνουν τα όριά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/8/12

    Όλοι γνωρίζουμε σε ποιον αναφέρετε ο φίλος 'Η φωνή της αλήθειας".
    Το θέμα είναι γιατί δεν βγάζει στην δημοσιότητα στοιχεία η αντιπολίτευση του δήμου, ο κ. Καραμανίδης φερ' ειπείν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/8/12

    Το θέμα είναι επίσης, γιατί "ο κόσμος το χει τύμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι";
    Πώς είναι δυνατόν να γνωρίζουν τόσοι άνθρωποι τόσα στοιχεία για οικονομικά εγκλήματα κατά του κράτους από δημόσιους λειτουργούς και να το κάνουν όλοι γαργάρα;
    Εισαγγελείς, γραμματείς και φαρισαίοι, αντιπολίτευση, τι δήθεν παριστάνουν όλοι αυτοί;
    Αλλά και ο τύπος και τα λοιπά ΜΜΕ, δεν ξέρετε όλοι περί τίνος πρόκειται και το πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος για το οποίο μιλάμε;
    Γιατί ρε παιδιά τέτοια σιωπή, γιατί μας αφήνετε στο έλεος της μαφίας; Που όποιος μικρός επιχειρηματίας πάει να σηκώσει φωνή, απειλείται με ελέγχους και πρόστιμα;
    Και το λάδωμα συνεχίζεται φυσικά, τώρα μεταξύ των εκλεκτών.
    Δεν τολμάει κανείς να φέρει δημόσια αντίρρηση στον αρχηγό, ενώ στην αρχή κάποιοι και κάποιες κουνήθηκαν, τώρα όλοι τουμπεκί ψιλοκομμένο. Ξέρει να βουλώνει καλά τα στόματα βλέπετε, και μετά ψάξτε να βρείτε εσείς τα λεφτά για τα κυνοκομεία, τα χριστουγεννιάτικα πάρκα, τα τραπεζώματα επισκεπτών, που ενώ τα πληρώνουν οι ίδιοι (Κλεισούρα) ο Δήμος βγάζει τιμολόγια.

    Τι άλλο δηλαδή θα πρέπει να γίνει για να ξεσηκωθεί η καστοριανή κοινωνία, αν όχι αυτό το υπέρ σκανδαλώδες;
    Ποιος θα μας βοηθήσει επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Athina7/8/12

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ; ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ;
    ΑΣ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ" ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ... ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ. ΟΛΑ ΠΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ" !
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ (ΦΙΛΟΥΣ, ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Athina7/8/12

    ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑΣ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΕΥΘΥΝΕΣ" ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ "ΒΡΩΜΙΚΟ ΨΑΡΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/8/12

    Πολύ σωστά μίλησαν οι προλαλήσαντες και θα ήθελα να συμπληρώσω.
    Εκτός από υποσχέσεις για κάποια μελλοντικά προγράμματα ΕΣΠΑ που έχουν δρομολογηθεί, τι άλλο έχει κάνει ο Δήμος Καστοριάς;
    Να μιλήσουμε για το πολιτιστικό έργο; Θα μας πιάσουν τα γέλια.
    Να μιλήσουμε για την ανάπτυξη της γεωργίας και του τουρισμού, γιατί εκεί μας φλόμωσαν με υποσχέσεις; Τζίφος.
    Ταξίδια σε ελληνικά νησιά για την τουριστική προβολή της Καστοριάς, σε ποιους, στους Ροδίτες; Που θέλουν 700 ευρώ μόνο για τη μετακίνηση; Θα έρθουν μετά για ΣΚ στην Καστοριά;
    Ή για τα φεστιβάλ μας, τρομάρα να χουμε;
    Και βυζαντινό και μεσαιωνικό, τι άλλο θέλεις βρε αδερφέ, όλα τα χουμε. Και ξεκινάει με δοξολογίες και κηρύγματα, αυτό θα πει νεοτερισμός. Και αυτοχαριεντίζονται με το έξοχο πρόγραμμα, που μόνο σκέψη και ξινά μούτρα μπορεί να προκαλέσει.
    Κάθε μήνα είναι γεμάτο το καλεντάρι του πολιτισμού με μπαρούφες του ποδαριού, που καμία ουσία δεν αφήνουν πίσω τους. Είναι σαν να μην έγιναν ποτέ.
    Αλλά και να θεωρούν πως σκίζονται και πως κάνουν έργο; Αυτό που το πας; Εμείς που άλλα καταλαβαίνουμε, τρελοί είμαστε;
    Τι να πει κανείς, στα τόσα μου χρόνια, τέτοιο πράγμα για δήμο δεν είχα φανταστεί πως θα είχα στο κεφάλι μου.
    Κρίμα και χαράμι μια θητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/8/12

    Και εμένα μ' άρεσαν όλα τα προηγούμενα σχόλια και συμφωνώ. Το πρόβλημα όμως διαιωνίζεται, γιατί οι περισσότεροι, προκειμένου να λύσουν κάποιο άλλο πρόβλημά τους, κολακεύουν τους κρατούντες και τους φουσκώνουν τα μυαλά. Μπροστά τους κάνουν "τους δικούς τους" και, αν δεν τούς γίνει το ρουσφέτι, τους "θάβουν".
    Μακάρι να έχουν κάποιοι το θάρρος να τους τα λένε κατάματα, ώστε να διορθωθεί κάπως η κατάσταση. Αλλιώς, ας διαβάζουν την ΟΔΟ και ας δίνουν σημασία. Γιατί, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό κι ας είναι και ο δον Κορλεόνε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αριστείδης Δ.7/8/12

    ΑΝΩΝΥΜΕ, ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ; ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Η ΟΔΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΣΟΙ ΚΟΜΙΖΟΥΝ ΓΛΑΥΚΑ ΕΣ ΑΘΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/8/12

    Άσχετα με το πως λειτουργεί ο δήμος και τα γνωστά χάλια του, γιατί ο δον κορλεόνε έχει ακόμα άσυλο; Και μη πείτε δεν έχει, γιατί για την λαθρανασκαφή στο Δισπηλιό η εισαγγελία και η αστυνομία δεν έκαναν τη δουλειά τους.
    Και γιατί δεν έχει απαιτήσει ακόμα κανείς, έστω και μια ομάδα ανθρώπων, να καθίσει στο σκαμνί για τις "υπεξαιρέσεις" ως δημόσιος υπάλληλος; Είπαμε κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει αλλά εδώ έχουμε βρώμα και δυσοδία άνευ προηγουμένου. Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο, κάποιος πρέπει να τον καθίσει στο σκαμνί, δεν μπορεί να υπάρχει και σήμερα τέτοια ατιμωρησία. Το υπουργείο γνωρίζει σχετικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/8/12

    Και να συμπληρώσω στο προηγούμενο σχόλιο μου: Ναι φταίνε και υποστηρικτές του βρώμικου ψαριού, αλλιώς πώς για; Μόνος του δεν βγήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ