5.11.12

Κάποτε στην Καστοριά

[στήλη]

Τα αποτελέσματα των ανεγκέφαλων, 
φανατικών και πορωμένων δήθεν ζωόφιλων



Η εικόνα του δημοσιεύματος μας είναι αποτέλεσμα επίθεσης ενός από τα χιλιάδες βιζόν, που απελευθέρωσαν κάποιοι επαγγελματίες-ακτιβιστές ‘’ζωόφιλοι’’ . Όποιος αγαπάει τα ζώα πρέπει να αγαπάει πρώτα τους ανθρώπους και μετά όλα τα ζώα και όχι μόνο τα μινγκ. Δεν ξέρω αυτοί οι επαγγελματίες δήθεν ακτιβιστές, αν μεγάλωναν σε ένα χωριό με οικόσιτα θα έκαναν αυτό το πράγμα, δηλαδή την απελευθέρωση των εκτρεφόμενων κουναβιών. Ούτε φυσικά αν ο παππούς τους και η γιαγιά τους είχαν κουνέλια και κότες θα ήθελαν να τα πνίξει ένα βιζόν.
Γι’ αυτό το θέμα γράψαμε και άλλη φορά, αλλά τότε δεν είχαμε εικόνες της καταστροφής που ηθικοί αυτουργοί είναι οι ‘’ζωόφιλοι ‘’, πολέμιοι της γούνας (antifur). Αυτό φυσικά το ντοκουμέντο που μας έστειλε ένα φίλος δεν είναι το μοναδικό. Τέτοιες καταστροφές έχουν υποστεί πάρα πολλοί συμπολίτες μας στο νομό μας, που αν ήθελε να κάνει κάποιος μια έρευνα ή καταγραφή, θα μετρούσε μερικές χιλιάδες οικόσιτα κατασπαραγμένα από τα απελευθερωμένα βιζόν των ψευτο-οικολο-ζωόφιλων.
Επειδή όπως λέμε μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, δεν θα θέλαμε να γράψουμε πάρα πολλά γι’ αυτό το θέμα. Η εικόνα μπορεί να λέει πολλά οι διευκρινήσεις όμως είναι απαραίτητες. Καθότι όμως, όπως λέμε, το γινάτι βγάζει μάτι, ας σκεφτούνε οι αγνοί ίσως και αφελείς συμπαραστάτες των δήθεν ζωόφιλων, ότι με το να τους υποστηρίζουν, κάνουν κακό στο ίδιο το οικοσύστημα. Ο απλός άνθρωπος του μόχθου της υπαίθρου δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει αυτή την διαμάχη, η οποία δεν έχει καμία ιδεολογία, αλλά μάλλον συμφέροντα κάποιων, που θησαυρίζουν από τις νέες αυτές ιδεοληψίες.
Αν ανατρέξει κανείς σε δημοσιεύματα προηγούμενων δεκαετιών, θα δει τις μπίζνες που έκαναν κάποιοι επιτήδειοι, κυρίως στην Γερμανία, εκμεταλλευόμενοι την ‘’υστερία’’ της ζωοφιλίας που είχε καταλάβει τότε του Δυτικο - Ευρωπαίους. Εμείς πάντως οφείλουμε από κάθε άποψη να καταδικάσουμε αυτούς τους καιροσκόπους επαγγελματίες ακτιβιστές, που άλλοι από συμφέρον αλλά ίσως και κάποιοι από προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου μεταλλάσσονται σε ‘’ταλιμπαν’’ ή ‘’μουζαχεντίν’’.
Δείτε την εικόνα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας με δημιουργικό στοχασμό. Πνιγμένα κουνέλια από ελευθερωμένα βιζόν(κουνάβια). Ελευθερώνουνε ένα για να καταστρέψουν και να εξοντωθούν δεκάδες κουνέλια και κοτόπουλα, των ανθρώπων του μόχθου της υπαίθρου από τους ψευτοκουλτουριάρηδες των αστικών κέντρων.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 6 Σεπτεμβρίου 2012, αρ. φύλλου 656


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ