11.7.13

Τερζάκεια Λουτρά: Από Δημοτική Βιβλιοθήκη και Κέντρο Δια βίου Μάθησης, τώρα σε ΕΟΠΠΥ



O δήμαρχος Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης απέστειλε έγγραφο στην γενική διεύθυνση Διαχείρισης & Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας του ΕΟΠΠΥ, με το οποίο δήλωσε την πρόθεσή του δήμου να παραχωρήσει κατά χρήση τα «Τερζάκεια λουτρά» ιδιοκτησίας του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η λειτουργία της υγειονομικής δομής του ΝΜΥ ΕΟΠΠΥ Καστοριάς και να βελτιωθεί η παροχή υπηρεσιών στους πολίτες της περιοχής.
Το εν λόγω δημοτικό κτήριο, δωρεά οικογένειας Τερζάκου (το οποίο επί δημαρχίας Παπουλίδη είχε ανακοινωθεί ότι θα συστεγάσει την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς, ενώ επί δημαρχίας Τσαμίση ανακοινώθηκε η παραχώρησή του στο υπουργείο Παιδείας για να στεγαστεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) βρίσκεται στην πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου (Κουρσουμλί Τζαμί) και κοντά στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΕΟΠΠΥ στην Καστοριά (ΙΚΑ) και ελπίζεται σύμφωνα με τον Δήμο, να συμβάλει στον εκσυγχρονισμό και την λειτουργικότητα των υπηρεσιών, στην μείωση των πάγιων εξόδων της υπηρεσίας καθώς και στην διευκόλυνση των πολιτών.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 14 Μαρτίου 2013, αρ. φύλλου 683.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/7/13

    Στα κρυα του λουτρού κι ο ΕΟΠΥΥ;

    "χαμαμτζής"
    είδα λιγο απο το τζαμί εκεί πισω στην φωτό κι αναθάρρεψα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ