5.8.14

ΟΔΟΣ: Δεύτερη αναβολή



Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά

η ανακοίνωση της ετυμηγορίας


Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε  χθες (και συγκεκριμένα για μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές) η συνεδρίαση του ποινικού δικαστηρίου (Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών) για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας των εφετών δικαστών σχετικά με την αθωότητα ή ενοχή του κατηγορούμενου για βαριά αδικήματα (σε κακουργηματικό βαθμό) κ. Αγάπιου Σημαιοφορίδη, γιού του τ. βουλευτή, υπουργού και άλλοτε πανίσχυρου παράγοντα της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Σημαιοφορίδης ο οποίος – καθώς και άλλα πρόσωπα, δικάστηκαν για την υπόθεση με τα περίφημα «δομημένα ομόλογα» επί μακρά σειρά μηνών.
Η εξέλιξη της υπόθεσης παρακολουθείται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ η δεύτερη αναβολή (ανακοίνωσης της ετυμηγορίας)  παρά το γεγονός ότι θεσμικά ή διαδικαστικά δεν συνδέεται με την προεκλογική περίοδο και την πολιτική κατάσταση, αναπόφευκτα ενθάρρυνε συνειρμούς.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 8 Μαΐου 2014, αρ. φύλλου 739.



Σχετικές αναρτήσεις:

2 σχόλια:

  1. Τασούλης ο ηλεκτρολόγος5/8/14

    Φίλε Παναγιώτη χρειάζεσαι επειγόντως άδεια για διακοπές !
    Τί είν αυτά που αναρτάς ; Αφού έχεις βγάλει και στο μπλογκ την απόφαση.
    Πιο καλά ήταν εκείνα με τις αμμουδιές και το φλοίσβο που έβαζες τ' άλλα καλοκαίρια.
    Αϊντε τώρα μη με πιάσει το ποιητικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/8/14

    Α μπρε μπέτσκες μου! Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο συγκρατημένοι όταν παραπαινεύουμε τα «δικά μας παιδιά» !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ