12.9.14

Λόγος & αντίλογος

«Ανοικτή επιστολή για την νέα δημοτική Αρχή»

Μόλις χτες, μετά από 10 μέρες, δόθηκε η τελευταία παράσταση του “Κορμάνθρωπου” Κου Μπέητς, από τη θεατρική ομάδα του συλλόγου Σπασμένο Ρόδι. Και όπως πάντα, σε όποια αίθουσα κατάφεραν να βρουν διαθέσιμη και σχετικά υποφερτά κατάλληλη σε ξενοδοχείο της πόλης. Επί δέκα μέρες όμως, η αίθουσα γέμιζε από νέο κυρίως κόσμο. Όλος αυτός ο κόσμος λαχταρά να μπορεί να συγκεντρωθεί κάποτε σε έναν, έστω και υποτυπώδη ειδικό χώρο παρουσίασης θεατρικών και άλλων παραστάσεων.
Μήπως, λοιπόν, θα έπρεπε οι νέοι δημοτικοί μας άρχοντες να αρχίσουν να σκέφτονται για μία όσο το δυνατόν συντομότερη λύση του προβλήματος; Όχι βέβαια για την κατασκευή πνευματικού κέντρου -πού τέτοιο θαύμα- αλλά έστω τη διαμόρφωση ενός ήδη υπάρχοντος χώρου για τον σκοπό αυτό; Και ας φροντίσουν από τώρα να συμβουλευτούν τους ειδικούς στα θέματα αυτά. Δεν πρέπει να περάσει άλλη μία πενταετία αδράνειας και αδιαφορίας.

 Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
 Χ. Πατρώνου Παπατέρπου 

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 26 Ιουνίου 2014, αρ. φύλλου 746

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/9/14

    Δυστυχώς, φαίνεται άλλη μία πενταετία αδράνειας και αδιαφορίας θα περάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ