9.10.16

Λόγος & Αντίλογος

Κύριοι,

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα των Αλκοολικών Ανωνύμων στην Καστοριά, υφίσταται από τον Νοέμβριο του 2012.
Είναι μία αδελφότητα ανδρών και γυναικών που μοιράζονται μεταξύ τους τις εμπειρίες τους, τη δύναμη και την ελπίδα προς την επίλυση του κοινού τους προβλήματος και προς τη βοήθεια άλλων να αποθεραπεύονται από τον αλκοολισμό. Η μοναδική προϋπόθεση εγγραφής ως μέλος είναι η επιθυμία να σταματήσει κανείς το ποτό. Τα μέλη δεν πληρώνουν εγγραφή ούτε άλλα χρήματα για τις υπηρεσίες που προσφέρονται - συντηρούμαστε με δικές μας συνεισφορές. Ο κύριος σκοπός μας είναι να βρισκόμαστε σε κατάσταση νηφαλιότητας και να βοηθάμε άλλους αλκοολικούς να πετυχαίνουν κι αυτοί την νηφαλιότητα.
Στις συναντήσεις των Α.Α. τα μέλη μοιράζονται την εμπειρία της ανάρρωσης τους με οποιοδήποτε άτομο με πρόβλημα ποτού το οποίο ζητάει βοήθεια, και δίνουν προσωπική βοήθεια ή "υποστήριξη" (sponsorship) στους αλκοολικούς που έρχονται στο Α.Α. Η παρουσία σε "κλειστές" συγκεντρώσεις είναι περιορισμένη σε άτομα που είναι αλκοολικοί ή που νομίζουν πως έχουν πρόβλημα με το ποτό. Μη αλκοολικοί επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι στις "ανοιχτές" συναντήσεις των Α.Α. Ίσως να γνωρίζετε τους Αλκοολικούς Ανώνυμους και να γνωρίζετε άτομα με προβλήματα αλκοολισμού τους οποίους θα θέλατε να στείλετε σ’ εμάς. Ίσως μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι για να βοηθήσετε τους αδελφούς μας αλκοολικούς.
Αν έχετε απορίες σχετικά με τους Αλκοολικούς Ανώνυμους μετά χαράς ένα μέλος μας θα ήταν διαθέσιμο για να συζητήσετε. Ένα μέλος μας επίσης θα μπορούσε να συνομιλήσει με το άτομο που ενδιαφέρεται σχετικά με την αδελφότητα μας.  Ημέρες συγκέντρωσης: Τετάρτη και Σάββατο στις 20:00 (κλειστή συγκέντρωση). Το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα η συγκέντρωση είναι ανοικτή.

Με σεβασμό,
 ΑΑ Ομάδα Καστοριάς
Λεωφόρος Κύκνων-ΔΗΝΑΚ (πρώην στρατόπεδο Μηχανικού)  Καστοριά 52100
Τηλ, 6909160907 e-mail: aakastoria@gmail.com

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 16 Ιουνίου 2016, αρ. φύλλου 840


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ