3.10.16

Ξεκινούν το Σάββατο οι απ’ ευθείας μεταδόσεις της ΜΕΤ από την Νέα Υόρκη στο ΤΕΙ Καστοριάς


Κουπόνι προσφοράς για την ΜΕΤ | ΟΔΟΣ 6.10.2016 | 854

Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός
για την όπερα του Σαββάτου


Οι 20 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση (τηλ. 2467029638 e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 30,00 € στην τιμή των 15,00 € (δηλαδή 7,5 € το άτομο) για την όπερα Τριστάνος και Ιζόλδη του Ρίχαρντ Βάγκνερ. Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι 1+1 της ΟΔΟΥ (του φύλλο 854 που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016) την ημέρα της αναμετάδοσης το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2016 στις 19:00, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.
Ευγενική προσφορά της ΟΔΟΥ
Η παράσταση θα μεταδοθεί με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς», η οποία στα διαλείμματα θα προσφέρει δωρεάν εδέσματα και κρασί.

ΤΕΙ Καστοριάς 8.2.2014, στιγμιότυπο από την Rusalka του Antonín Dvořák, που παρακολούθησαν οι φίλοι της όπερας στο ΤΕΙ Καστοριάς.

Οι παραστάσεις από την ΜΕΤ μεταδίδονται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 2.000 αίθουσες, σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Από το ξεκίνημά του, τον Δεκέμβριο του 2006, έχει προβάλει ένα ευρύτατο φάσμα από κλασικά αριστουργήματα στη μεγάλη οθόνη, παρουσιάζοντας 99 απευθείας μεταδόσεις τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 19 εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο!

Metropolitan Opera

Ο «Τριστάνος και Ιζόλδη», όπερα σε τρεις πράξεις σε μουσική και λιμπρέτο του Richard Wagner είναι μια νέα παραγωγή της MΕΤ, την οποία διευθύνει ο κορυφαίος μαέστρος της Φιλαρμονικής του Βερολίνου sir Simon Rattle στις πρώτες του εμφανίσεις στη MET μετά το ντεμπούτο του το 2010.


Σκηνή από τον Τριστάνο και Ιζόλδη του Mariusz Treliński.

Η σκηνοθεσία είναι του Mariusz Treliński (ο οποίος το 2015 σκηνοθέτησε τη διπλή παράσταση Γιολάντα του Τσαϊκόφσκι / Το Κάστρο του Κυανοπώγωνα του Μπάρτοκ που παρουσιάστηκε στο ΤΕΙ Καστοριάς τον περασμένο Φεβρουάριο), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Nina Stemme – η κορυφαία «Ιζόλδη» του κόσμου (την απόλαυσε το καστοριανό κοινό στην Ηλέκτρα του Ρ. Στράους τον περασμένο Απρίλιο).

ΤΕΙ Καστοριάς: Η Nina Stemme στον ρόλο της Ηλέκτρας του Ρ. Στράους του περασμένου Απριλίου.

Ο Τριστάνος της είναι ο Αυστραλός Stuart Skelton. Η διανομή επίσης περιλαμβάνει την Ekaterina Gubanova ως Μπρανγκένε και τον Evgeny Nikitin ως Κούρβεναλ (και οι δύο κάνουν το ντεμπούτο τους στη Met), με τον René Pape ως Βασιλιάς Μάρκος, έναν ρόλο που ερμήνευσε εξαιρετικά σε τρεις προηγούμενες σεζόν της MΕΤ.

Η παράσταση είναι μια συμπαραγωγή της MΕΤ με το Festival Hall Baden-Baden, το Teatr Wielki της Εθνικής Όπερας Πολωνίας και το Εθνικό Κέντρο Θεατρικής Τέχνης της Κίνας (NCPA).

Τιμές εισιτηρίων:
•15,00 € κανονικό εισιτήριο.
• 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
• 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ».

ΤΕΙ Καστοριάς | Σάββατο 8.10.2016 | 19:00

Richard Wagner | Ρίχαρντ Βάγκνερ (1813-1883)

Tristan und Isolde | Τριστάνος και Ιζόλδη

[νέα παραγωγή] Sir Simon Rattle | Mariusz Treliński | Nina Stemme |Stuart Skelton 



Σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/10/16

    Γιατί σταμάτησαν οι αναμεταδόσεις μπαλέτου από το Λονδίνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ