6.10.16

Ευθύνες



Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιπέτεια στην οποία οδήγησε η φαεινή ιδέα του τ. αντιδημάρχου Καστοριάς κ. Δημητρίου Πετρόπουλου για την πλαζ, που ήδη είχε σαν συνέπεια την επιβολή προστίμου 4.000,00 ευρώ πριν μερικές εβδομάδες, έχει και παρόμοια συνέχεια.

Διότι ήλθε η σειρά της Κτηματικής Υπηρεσίας Καστοριάς να επιβάλλει πρόστιμο για τον ίδιο λόγο. Και πάλι σε βάρος του Δήμου Καστοριάς, δηλαδή στις πλάτες των δημοτών.

Αυτή την φορά όμως τα πράγματα είναι ακόμη πιο σοβαρά: 11.000,00 ευρώ το νέο πρόστιμο. Σύνολο μέχρις στιγμής; 15.000,00 ευρώ, και όλα αυτά για τις πρόχειρες, επικίνδυνες και ανεύθυνες δημοτικές φαντασιώσεις.

Χωρίς αμφιβολία, το πράγμα άρχισε να σοβαρεύει. Ο Δήμος Καστοριάς δεν δικαιούται να σφυρίζει αδιάφορα. Οφείλει να ελέγξει την πιθανότητα καταλογισμού των προστίμων στον/στους υπαίτιο/ους και να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές, για επιμερισμό πειθαρχικών και άλλων ευθυνών.



Σχετικά:

ΟΔΟΣ: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»
ΟΔΟΣ:«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»












2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/10/16

    Παρόλες τις αστοχίες του συγκεκριμένου αντιδημάρχου, ακούγεται ότι θα τον κάνει πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Ας το το σκεφτεί καλά ο Ανέστης πριν προσχωρήσει σ' αυτή την ενέργεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/16

    Όταν δήλωσε παραίτηση, πριν έναν χρόνο περίπου, και δε κράτησε τον λόγο του, τότε, έπρεπε ο Αγγελής να τον αντικαταστήσει.
    Αλλά τα λάθη, Δήμαρχε, πληρώνονται.
    Και πρέπει να πληρωθούν από τον ίδιο, όχι από τους δημότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ