30.7.17

Λόγος & Αντίλογος


Κι ενώ ο αντιδήμαρχος έργων κ. Σ. Λιάνος προσπαθεί να βελτιώσει το τουριστικό προφίλ της πόλης με έργα υποδομής, αλλάζοντας τρία ξύλα στα παγκάκια και τοποθετώντας μία πινακίδα πληροφοριών ως ιστίο σε μεταλλικό κατάρτι, η αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Μ. Αντωνίου αδυνατεί να περισυλλέξει τα χαρτοκιβώτια από τα κεντρικά τουλάχιστον σημεία της πόλης και να ελέγξει την παράνομη αφισοκόλληση και μάλιστα στα πλατάνια.

Κύριε Αγγελή, ως δήμαρχος αυτής της πόλης, ως αντιπρόεδρος της ανύπαρκτης Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και ως δημότης Καστοριάς, παρακαλώ να σηκωθείτε από την καρέκλα σας και να επιμεληθείτε ο ίδιος την αισθητική της πόλης και την τουριστική της εικόνα, δεδομένου ότι οι αντιδήμαρχοι έργων και καθαριότητας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους.

Σας αφιερώνω το παρακάτω λήμμα γιατί πιστεύω ότι χαρακτηρίζει τη δημοτική σας αρχή.
Λέξη: αδιαφορία, ετυμολογία:[<αδιάφορος], [<αρχ. ἀδιάφορος< α- στερητ. + διαφέρομαι "ενδιαφέρομαι"], ερμηνεία: που δεν δείχνει ενδιαφέρον (αδιάφορος άνθρωπος), έλλειψη αντίδρασης στα προσλαμβανόμενα ερεθίσματα (ψυχολ.) (Πηγή: Λεξικό Γεώργιου Μπαμπινιώτη ISBN: 9789609582087)

Ευάγγελος Δελμούζος
κάτοικος Καστοριάς


Σχετικά: Η διεύθυνση Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ