18.7.17

Εξιχνιάστηκε κλοπή που τελέστηκε σε περιοχή της Καστοριάς

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο ημεδαποί, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο-συνεργός τους 

Εξιχνιάστηκε  από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, κλοπή που διαπράχθηκε το Μάϊο του 2017 σε περιοχή της Καστοριάς και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών, ηλικίας 26 και 31 ετών.
Συγκεκριμένα, στις 8 Μαΐου, 76χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι την ίδια ημέρα την επισκέφτηκε στην οικία της σε περιοχή της Κα-στοριάς, ένα άγνωστο άτομο, το οποίο προσποιούμενο υπάλληλο της Δ.Ε.Η., αφού εισήλθε στην οικία της και ακολούθως στην οικία του 53χρονου γιού της, κατάφερε με τη μέθοδο της απασχόλησης να αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό πόσο 6.400,00 € και άγνωστο αριθμό χρυσών λιρών, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τον ανέμεναν δύο άτομα-συνεργοί και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες οι προαναφερόμενοι ημεδαποί ηλικίας 26 και 31χρονών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς για την ταυτοποίηση του συνεργού τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ