15.7.17

Θ. Καρυπίδης: «Με το νέο διοικητήριο της Πτολεμαϊδας αποκαθιστούμε αδικίες»



Συνέντευξη τύπου για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που θα στεγάσει το νέο κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα έδωσαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης και ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης Π. Πλακεντάς, χστο νέο διοικητήριο, παρουσία των εκπροσώπων των υπηρεσιών που θα στεγαστούν.

«Θεωρώ ότι η σημερινή είναι πολλή σημαντική μέρα για τον τρόπο που παίρνουμε συλλογικές αποφάσεις. Η επιλογή να στεγαστούν εδώ συγκεκριμένες υπηρεσίες έχει να κάνει με τη συναίνεση των πολιτών. Διότι εδώ έχουμε να κάνουμε μ’ ένα κτήριο που παρέχει ανθρώπινες συνθήκες σε εργαζόμενους και πολίτες. Ένα κτήριο λειτουργικό που θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση τη πόλης και θα εξοικονομήσει δημόσιους πόρους, σε μια περίοδο που πρέπει όλοι να συμβάλλουμε, ώστε τα οφέλη που θα προκύψουν να αναδιανέμονται προς όφελος των πολιτών» τόνισε ο περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.

Μάλιστα, ο Θ. Καρυπίδης δήλωσε ότι με το έργο αυτό «η Εορδαία μπαίνει σε μια άλλη εποχή, στην οποία οι λογικές του παρελθόντος και των αντιθέσεων δεν έχουν θέση», ενώ κατέληξε λέγοντας «το κτήριο θα αποτελέσει σύμβολο δικαιοσύνης, καθώς θα στεγάσει τη δικαιοσύνη, αλλά δείχνει και τον τρόπο που αποκαθιστούμε αδικίες».

Οι υπηρεσίες που θα στεγαστούν: Τμήμα Μεταφορών και Συγκοινωνιών ΠΕ Κοζάνης. Αντιπεριφέρεια Ενέργειας, στην πρωτεύουσα της ενεργειακής καρδιάς της Ελλάδας. ΔΟΥ Πτολεμαΐδας. ΕΦΚΑ, Τμήμα Μισθωτών Κοζάνης με έδρα την Πτολεμαΐδα. Μεταβατικό Μονομελές Πρωτοδικείο και Ειρηνοδικείο Πτολεμαΐδας.

Σημειώνεται ότι το διοικητήριο Πτολεμαΐδας είναι ένα υπερσύγχρονο 3 όροφο κτήριο 2.600 τ.μ., με χώρο στάθμευσης 145 θέσεων. Το συνολικό κόστος ξεπέρασε τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/7/17

    Όλα για τη Κοζάνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/17

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/7/17

    Καλά σας κάνουν,αντί να αρπάξετε ένα γιαούρτι [.....] κάθε φορά που έρχονται και κάποιοι αποτέτοιοι-αρμόδιοι και υπηρεσιακοί φορείς,βγαίνουν φώτο με χαμόγελα κολγκέιτ. Τράβα του ένα χέρι ξύλο και μια φτυαριά ασβέστη να δείς εάν θα κουνηθούν για την Καστοριά και θα ξαναπούν ψέμματα. Αλλά πουυυ,εκεί ραγιάς προσκυνημένος...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ