25.8.17

Συνεδριάζει την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς.

Συνεδριάζει την Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 19:00 το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

-Καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη εγκριθέντος προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου για τη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Καστοριάς.
-Λήψη απόφασης για την τροποποίηση ή μη του ισχύοντος ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Μανιάκων, στα Ο.Τ. Γ125 και Γ5.
-Λήψη κανονιστικής απόφασης για την εγκατάσταση κατακόρυφων μέσων σήμανσης, για την ρύθμιση κυκλοφορίας σε οδό των Μανιάκων.
-Λήψη κανονιστικής απόφασης για την παραχώρηση ή μη διόδου διέλευσης οχήματος σε ιδιωτικό χώρο επί της οδού Αθανασίου Διάκου στην Καστοριά.
Λήψη κανονιστικής απόφασης για παραχώρηση ή μη δικαιώματος χρήσης κοινοχρήστου χώρου -για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων- εντός του «Πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας», στην Καστοριά.
Λήψη κανονιστικής απόφασης για παραχώρηση ή μη θέσης στάθμευσης οχήματος επί της οδού Χρ. Σμύρνης, Καλλιθέας Καστοριάς.
Λήψη απόφασης επί της ένστασης του Νικολάου Παναγιωτίδη και λοιπών, κατά της τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 258Α της πόλης Καστοριάς, μετά την αυτοδίκαια άρση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης.
Λήψη μέτρων προστασίας κοπή ή μη δένδρου στο Δισπηλιό.
Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2016 του Μπαϊρακτάρειου Ωδείου.
Έγκριση δαπανών τουριστικής προβολής δήμου Καστοριάς.
Έγκριση συνδιοργάνωσης τουρνουά τένις με τον αθλητικό σύλλογο αντισφαίρισης Καστοριάς «Πρωτέας». – Έγκριση δαπανών.
Έγκριση συνδιοργάνωσης μουσικής εκδήλωσης με τον φυσιολατρικό πολιτιστικό σύλλογο Νεολαίας Μεσοποταμίας «Άγιος Γεώργιος».
Έγκριση επιχορήγησης του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς για την κάλυψη μέρους δαπανών διοργάνωσης διασυλλογικών αγώνων Κωπηλασίας.
Έγκριση επιχορήγησης του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου για την κάλυψη μέρους δαπανών διοργάνωσης αγώνων κωπηλασίας.
Απαλλαγή από το ημερήσιο τέλος μηνός Ιανουαρίου 2017, των υπόχρεων παραγωγών και επαγγελματιών λαϊκών αγορών δήμου Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ