8.8.17

Έκτακτη επιχορήγηση στους δήμους Άργους Ορεστικού και Νεστορίου

Στην ενίσχυση του δήμου Άργους Ορεστικού με το ποσό των 275.200,00 ευρώ και του δήμου Νεστορίου με το ποσό των 198.400,00 ευρώ, προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και επενδυτικών δραστηριοτήτων και έργων.

Την απόφαση του υπουργού ανακοίνωσε η βουλευτής ΣυΡιζΑ Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση στηρίζει τους μικρούς και ορεινούς δήμους της πατρίδας όπως και τους παραπάνω δήμους της περιοχής μας, για να μην ερημοποιηθούν περιοχές οι οποίες είναι απαραίτητο να ζουν με αξιοπρέπεια». 

«Η στήριξη των μικρών και ορεινών δήμων, στη βάση των πραγματικών αναγκών και δυνατοτήτων τους», επισήμανε η κ.Τελιγιορίδου «είναι ένα από τα κύρια κριτήρια άσκησης πολιτικής της κυβέρνησης. Στόχος μας είναι να περιοριστούν στο μέλλον οι ανισότητες, τα εμπόδια και οι δυσκολίες που προκύπτουν από τον τρόπο που σήμερα χρηματοδοτούνται και προσεγγίζονται διαχειριστικά οι Δήμοι με αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ