19.12.17

Δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Καστοριάς


Με νέα ονόματα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΟΔΟΥ, επανδρώνεται το στελεχιακό δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά. Πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα κατάλογος στελεχών που θα αφορά και την Καστοριά. Απ’ αυτό τον κατάλογο θα προκύψουν και υποψηφιότητες για το βουλευτικό αξίωμα, κάτι που βεβαίως θα κριθεί αργότερα.
ΟΔΟΣ: Νέα ονόματα 25.5.2017 | 887 [απόσπασμα]


«Παρά τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες που γίνονται από διάφορα μέσα ενημέρωσης σε ότι αφορά την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς, η ΝΟΔΕ Καστοριάς σας ενημερώνει ότι η συγκρότηση του ψηφοδελτίου θα γίνει από τα αρμόδια όργανα του κόμματος τα οποία έχουν και την ευθύνη.
Τα ονόματα των υποψηφίων που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο θα ανακοινωθούν την στιγμή που θα θεωρηθεί αναγκαίο. Οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση που δεν φέρει την υπογραφή και την σφραγίδα των αρμοδίων οργάνων δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

ΝΟΔΕ Καστοριάς

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 1 Ιουνίου 2017, αρ. φύλλου 888

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ