19.12.17

ΟΔΟΣ: Νέα ονόματα


ΟΔΟΣ 25.5.2017 | 887

ΜΕ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΟΔΟΥ, επανδρώνεται το στελεχιακό δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά. Πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα κατάλογος στελεχών που θα αφορά και την Καστοριά. Απ’ αυτό τον κατάλογο θα προκύψουν και υποψηφιότητες για το βουλευτικό αξίωμα, κάτι που βεβαίως θα κριθεί αργότερα.

ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ, θα περιλαμβάνεται και το όνομα μαχόμενου δικηγόρου των Αθηνών με καταγωγή από την Καστοριά, την οποία άλλωστε επισκέπτεται συχνά.  Γιος ενός από τους πιο αναγνωρισμένους καθηγητές (φιλολόγους) της μεταπολιτευτικής περιόδου με παλλόμενο φρόνημα για την Καστοριά και τα εθνικά θέματα, ο ίδιος δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται για τα τοπικά ζητήματα και να παρακολουθεί την πολύπλευρη κρίση στην οποία στροβιλίζεται η περιοχή.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ενεργά σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής ευαισθησίας που απασχόλησαν  την Καστοριά με πιο χαρακτηριστικό – για την ΟΔΟ- υπέρ της σωτηρίας του Μαθιουδάκη και λόγω ηλικίας αλλά και στυλ, δείχνει να ανήκει στην εκσυγχρονιστική πτέρυγα της κεντροδεξιάς παράταξης.

ΛΕΓΕΤΑΙ ότι αποτελεί μια καλή απάντηση σε όσους αντιμετωπίζουν την Καστοριά και την τοπική Νέα Δημοκρατία σαν τσιφλίκι τους και ελπίζεται ότι θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του στελεχιακού δυναμικού.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 25 Μαΐου 2017, αρ. φύλλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ