26.12.17

Πρόσκληση για συμμετοχή των πολιτών στην εφαρμογή του κοινού πλαισίου αξιολόγησης στον δήμο Καστοριάς

Ο δήμος Καστοριάς, σε συνέχεια εγγράφου με θέμα: «Αποστολή ο-δηγού εφαρμογής του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης (ΚΠΑ) - Οδηγίες εφαρμογής του ΚΠΑ», περί εφαρμογής του στον δήμο Καστοριάς, καλεί τους δημότες/πολίτες να συνδράμουν με τις απαντήσεις τους στην αξιολόγηση της λειτουργίας του δήμου.
Το ΚΠΑ αποτελεί ένα εργαλείο δημόσιας διοίκησης το οποίο υιοθετείται για πρώτη φορά από τον δήμο Καστοριάς με στόχο την βελτίωση της ποιότητας και της αποδοτικότητας των υπηρεσιών του, στα πλαίσια της μεταρρύθμισης του δημόσιου τομέα 2014-2020.
Δεδομένου ότι οι δημότες/πολίτες είναι οι αποδέκτες ή οι ωφελούμενοι των δραστηριοτήτων των υπηρεσιών του δήμου, ο προσκαλούνται οι δημότες να συμμετάσχουν στην εφαρμογή του ΚΠΑ, με στόχο την πλήρη και αντικειμενική καταγραφή των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνει σε σχέση με την ικανοποίηση των δημοτών. Οι δημότες μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια που βρίσκονται στην ηλεκτρονική σελίδα του δήμου: http:// www.kastoria.gov.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ