27.2.18

Λόγος & Αντίλογος




α) Ανύπαρκτοι οι υπεύθυνοι τουρισμού, ανύπαρκτοι οι υπεύθυνοι πολιτισμού στο δήμο Καστοριάς. Μνημείο του 11ου αιώνα το κατάντησαν πάρκινγκ.

β) Τα αυτοκίνητα κινούνται μέσα στην πόλη δίπλα από τοίχους που καταρρέουν και η δημοτική αρχή συνεχίζει τις επιχορηγήσεις και το φαγοπότι. 2.440 € για ύπνο και φαγητό στην πανελλήνια ομοσπονδία ενώσεων στρατιωτικών (αριθμός απόφασης δημοτικού συμβουλίου 27/18) και 500 € επιχορήγηση σε αθλητικούς συλλόγους και σωματεία (ΑΔΑ – ΩΗΚΝΩΕΥ-ΤΤΩ).




γ) Δεν κρύβεται κάτω από τους λόφους των σκουπιδιών που βρίσκονται στους δρόμους της πόλης η απραξία της τρίχρονης δημοτικής αρχής Αγγελή.  Ο απολογισμός της τριετίας από 1-9-2014 έως 1-9-2017:  Έργα υποδομής: 0. Έργα βελτίωσης ποιότητας ζωής του πολίτη: 0. Προγραμματισμός για τα επόμενα 2 χρόνια: 0. Χρηματοδοτήσεις συλλόγων: 49  (σ.σ. στην συνέχεια παραθέτει 49 αποφάσεις επιχορηγήσεων πολιτιστικών, αθλητικών, επιμορφωτικών κλπ συλλόγων).

Ευάγγελος Δελμούζος

Το γ' σκέλος δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 7 Σεπτεμβρίου 2018, αρ. φύλλου 900

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ