28.2.18

Συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας




Συνεδρίασε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν:

-Έγκριση δαπάνης για την υλοποίηση του έργου: «Εργασίες βελτίωσης εγκαταστάσεων του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς».

-Έγκριση δαπάνης για την υλοποίηση του έργου: «Κατασκευή στεγάστρου και ρολών ασφαλείας στο αρχοντικό Ρόντση».

-Έγκριση ή μη πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμών που αφορά προσφορές για υπηρεσίες καθαριότητας, για την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, για το έτος 2018, ποσού 20.000,00 €.

-Έγκριση δαπάνης για την αποπληρωμή του 10ου Λογαριασμού του έργου: «Μετατροπή 1ου Γυμνασίου Καστοριάς σε Πανεπιστήμιο.

-Έγκριση δαπάνης για την παροχή υπηρεσιών: «Καθαρισμός καλαμιών στην παραλίμνια περιοχή της Καστοριάς από ΔηΝαΚ έως πάρκο ολυμπιακής φλόγας.

-Έγκριση των όρων και έγκριση της διενέργειας διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου: «Ολοκληρωμένη καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για τα έτη 2018-2019» προϋπολογισμού 350.000,00 €.

-Έγκριση της δαπάνης τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς, για το σχολικό έτος 2017 – 2018.

-Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την επισκευή του φωτοαντιγραφικού μηχανήματος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την ασφάλιση 7 υπηρεσιακών οχημάτων της Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης, για την ετήσια συντήρηση των 3 ανελκυστήρων του κτιρίου της Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη διαγωνισμού προμήθειας 900 τόνων αντιπαγετικού άλατος, για τις ανάγκες αποχιονισμού και αντιμετώπισης παγετού του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, προϋπολογισμού 74.000,00 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ