25.4.18

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καστοριάς της περασμένης Παρασκευής ήταν:
-Έγκριση πρόσληψης προσωπικού τρίμηνης χρονικής διάρκειας στο Δήμο Καστοριάς για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας.
-Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Καστοριάς στην 21η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Taxidi» στην Λευκωσία. Έγκριση γενόμενης μετάβασης εκπροσώπων του δήμου στην έκθεση.
-Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Καστοριάς για τη συγκρότηση Επιτροπής Ειδικού Βοηθήματος, με σκοπό τη στήριξη καταναλωτών χαμηλού εισοδήματος, των οποίων οι συνδέσεις παροχής ηλεκτρικής ενέργειας έχουν διακοπεί, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.
-Έγκριση του κανονισμού λειτουργίας της υ-παίθριας αγοράς «Ανθοκομική έκθεση» στην περιοχή Χλόη-Φουντουκλή και καθορισμός τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων για τη λειτουργία της.
-Λήψη απόφασης για ενδοδικαστική συμβιβαστική ή μη επίλυση της διαφοράς, που προκύπτει από την αγωγή της Κοινοπραξίας «Ακρόλιθος ατε – Δάβουλος Ι.» κατά του Δή-μου Καστοριάς.
-Αποδοχή χρηματοδότησης με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού» από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».
-Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Καστοριάς στη 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς. Έγκριση δαπανών.
-Έγκριση χρηματοδότησης του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας για την πραγματοποίηση των αγώνων δρόμου «Run Greece» στην Καστοριά.
-Έγκριση συνδιοργάνωσης με το Σωματείο Φίλων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού «Άτλαντας» του διεθνούς αγώνα αυτοκινήτων 4x4 Rally Greece off Road. Έγκριση δαπανών.
-Έγκριση συνδιοργάνωσης ποδοσφαιρικού τουρνουά με τον Α.Γ.Σ. Μαυροχωρίου «Γράμμος». Έγκριση δαπανών.
-Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του κοινοτικού καταστήματος Βυσσινιάς του Δήμου Καστοριάς.
-Έγκριση διενέργειας δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχων, για την εκτέλεση της εργασίας "Συντή- ρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων του δήμου Καστοριάς".
-Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 32/2017 απόφασης δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, που αφορά στην έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΔΕΥΑΚ και Δήμου Καστοριάς για την Πράξη «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης πόλης Καστοριάς».
-Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καστοριάς και της ΔΕΥΑΚ για τα έργα: «Δεξαμενή ύδρευσης Τ.Κ. Τοιχιού», «Βελτίωση υποδομών ύδρευσης Τ.Κ. Αποσκέπου». Καθώς και την «Υποστήριξη επίβλεψης υλοποίησης των έργων: Δεξαμενή ύδρευσης Τ.Κ. Τοιχιού. Βελτίωση υποδομών ύδρευσης Τ.Κ. Αποσκέπου. Βελτίωση αντλιοστασίου λυμάτων Α1 Φουντουκλή (ΛΕΜ)» και «Βελτίωση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Νέου Οικισμού (Γάβρος)».
-Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση μέλους του ΔΣ του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς.
-Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση μέλους του ΔΣ της Ανώνυμης Μονομετοχικής Εταιρείας Μακεδνός αε του Δήμου Καστοριάς.
-Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση μέλους του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ορεστειάς του Δήμου Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ