25.4.18

H Καστοριά συμμετέχει και φέτος στο Run Greece

Η Καστοριά θα είναι μία από τις 7 πόλεις που συμμετέχουν στο Run Greece 2018 που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ και διεξάγεται με την υποστήριξη ιδιωτικής εταιρείας.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5,00 € και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στις 10:00 μπροστά από το διοικητήριο (μία από τις διαδρομές θα είναι ο γύρος της λίμνης, στην συνέχεια 11η Νοεμβρίου, λεωφόρος των Κύκνων και τερματισμός στην Μ. Αλεξάνδρου).

«Αυτή η μορφή του μαζικού αθλητισμού, είναι ένα από τα σπάνια παραδείγματα εθελοντισμού και συνεργασίας των βασικών φορέων και θεσμών της τοπικής κοινωνίας μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής· ενώ ο αντιπεριφερερειάρχης Καστοριάς κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος, είπε μεταξύ άλλων ότι «η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν θα μπορούσαν να μην σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στην διοργανώση αυτή που προάγει κορυφαίες αξίες αθλητισμού και πολιτισμού».

Το Run Greece, στην Δυτική Μακεδονία διεξάγεται μόνο στην Καστοριά, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα συμμετέχουν οι εξής πόλεις: Ηράκλειο, Πάτρα, Ρόδος, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη και Λάρισα.

1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ