30.5.18

Ενημερωτικές ημερίδες για τα αναπτυξιακά προγράμματα στην Δυτική Μακεδονία

Η ειδική υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες για την πορεία υλοποίησης και τον προγραμματισμό των συγχρηματοδοτούμενων και εθνικών αναπτυξιακών προγραμμάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ως εξής:
Στις 1 Ιουνίου στην αίθουσα Εργατικού Κέντρου Φλώρινας. Στις 11 Ιουνίου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Δ. Δεσκάτης, και στις 18 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης Υπενθυμίζεται ότι στις  24 Μαΐου διοργανώθηκε η πρώτη ημερίδα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καστοριάς.
Στόχος των ημερίδων είναι η ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων και εθνικών αναπτυξιακών προγραμμάτων, καθώς επίσης και για τον προ γραμματισμό των προσκλήσεων και των ευκαιριών χρηματοδότησης νέων έργων στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Κατά τη διάρκεια των ημερίδων δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσίαση των έργων και των αποτελεσμάτων τους, καθώς επίσης και των νέων αναγκών και δυνατοτήτων χρηματοδότησης σε επίπεδο δήμων της Περιφέρειας.  Η ενημέρωση γίνεται από την ειδική υπηρεσία διαχείρισης του επιχειρησιακού προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, την γενική διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, το περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, τις Αναπτυξιακές Εταιρείες και τους δήμους της Περιφέρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ