12.6.18

Η αστυνόμευση με ποδήλατα στην ΚαστοριάΟ θεσμός της αστυνόμευσης με ποδήλατα συμπλήρωσε ήδη αρκετές ημέρες λειτουργίας του στην πόλη της Καστοριάς, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των πολιτών. Η επιτυχία του θεσμού αυτού –όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου της Αστυνομικής δ/νσης Καστοριάς- αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δράσης που έχουν προκύψει αυτό το χρονικό διάστημα.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί - ποδηλάτες πραγματοποίησαν:
• δεκαεννέα ελέγχους σε άτομα,
• πέντε ελέγχους σε ξενοδοχεία,
• πέντε ελέγχους σε τουριστικά και λοιπά καταστήματα,
• πέντε ελέγχους σε τουριστικά λεωφορεία και οχήματα, ενώ
• παρείχαν συνδρομή σε ακόμη έντεκα περιπτώσεις.
Ο θεσμός λειτουργεί συμπληρωματικά στις δράσεις εμφανούς αστυνόμευσης, ενισχύοντας την ήπια, εμφανή και προληπτική αστυνόμευση της τουριστικής ζώνης της πόλης της Καστοριάς, με αποτέλεσμα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας τόσο των πολιτών όσο και των τουριστών, στοχεύοντας στην αναβαθμισμένη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τους.
Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί-ποδηλάτες γνωρίζουν ξένες γλώσσες και για την εκτέλεση της υπηρεσίας τους διαθέτουν ειδικού τύπου στολή, ενώ είναι εφοδιασμένοι και με όλα τα απαιτούμενα αστυνομικά είδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ