3.7.18

Ο TAP και ο Δήμος Καστοριάς



Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Καστοριάς οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε η υλοποίηση δύο έργων της κοινοπραξίας του ΤΑΡ, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την διέλευση του αγωγού από την περιοχή.



Πρόκειται για την α) δωρεά ενός βυτιοφόρου αποφρακτικού οχήματος και β) την χρηματοδότηση δασικών διαχειριστικών μελετών για τα δημοτικά δασοκτήματα της Κλεισούρας, Οξυάς, Λιθιάς και Αυγής, οι οποίες θα εξασφαλίσουν στους δασικούς συνεταιρισμούς και τους υλοτόμους των περιοχών την συνέχιση των δραστηριοτήτων τους για τα επόμενα 10 –τουλάχιστον– χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι είχε ανακοινωθεί ότι ο ΤΑΡ επρόκειτο να υλοποιήσει στην Δυτική Μακεδονία 17 έργα-ενέργειες συνολικού προϋπολογισμού 7.600.000,00 € (3.500.000,00 € στην Καστοριά) μεταξύ αυτών και η εισήγηση-πρόταση του Δήμου Καστοριάς για Πνευματικό Κέντρο Καστοριάς με αρχική χρηματοδότηση-προϋπολογισμό 1.600.000,00 €.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Ανέστης Αγγελής, κάλεσε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του δήμου, να προτείνουν διάφορα μικρά έργα ανάπλασης και άδρευσης, για να ενταχθούν στην τελική μελέτη του Δήμου Καστοριάς, η οποία θα κατατεθεί στην κοινοπραξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ