29.7.18

Κουρουμπλής: «Ξέραμε για νεκρό»



Αστυνομικοί είχαν βρει τον πρώτο νεκρό στις 19:40, ώρες πριν ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί εμφανιστούν -σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση- στο κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής 



Νέα Δημοκρατία: «Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το γεγονός ότι την ώρα που αποδεδειγμένα πια γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, το απέκρυψε σε ένα θλιβερό τηλεοπτικό σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό, επιδιώκοντας να εξαπατήσει τους πολίτες.
Κυρίως όμως οφείλει να ενημερώσει επιτέλους τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων. Ο πόνος της ελληνικής κοινωνίας είναι μεγάλος. Δεν χρειάζεται επιπλέον σύγχυση και επιπλέον ψέματα».

Κίνημα Αλλαγής: «Ομολογία κυνισμού και απανθρωπιάς» χαρακτήρισε, ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή. «Έστησαν επικοινωνιακό show εξαπάτησης και συγκάλυψης. Αποκαλύφθηκαν αλλά τσίπα για έμπρακτη ανάληψη της ευθύνης τους δεν έχουν» πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης.

Ποτάμι: «Ο επικεφαλής των ΟΥΚ και ο γ.γ. Σωματείου Ειδικών Φρουρών αποκαλύπτουν ότι πριν νυχτώσει είχαν βρει τους πρώτους νεκρούς στο Μάτι και είχαν ενημερώσει την πολιτική ηγεσία.Τρεις ώρες αργότερα παίζεται ένα αισχρό θέατρο μπροστά στις κάμερες. 
Εμφανίζεται ο πρωθυπουργός στις 23.37 σε μια σύσκεψη στο Συντονιστικό στην οποία δεν γίνεται κουβέντα για ανθρώπους που έχουν πεθάνει κι άλλους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στη θάλασσα. 
Πρόκειται για συνειδητή πράξη παραπλάνησης των πολιτών. Η τραγωδία απέδειξε όχι μόνο την ανικανότητα των κυβερνώντων, αλλά και ότι δε διστάζουν μπροστά σε τίποτα. 
Κυνικοί και προκλητικοί. Οι τεράστιες ευθύνες και τα μεγάλα ψέματα που καθημερινά αποκαλύπτονται θα 'πρεπε να 'χουν οδηγήσει σε παραιτήσεις και αποπομπές. Αλλά πρωθυπουργός και υπουργοί συνεχίζουν απτόητοι προκαλώντας την κοινωνία».

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/18

    Περίεργο παιχνίδι: Το γκαζάκι των... εμπρηστών στην Πεντέλη ήταν από την Κινέτα:
    http://www.tanea.gr/news/greece/article/5597733/periergo-paixnidi-to-gkazaki-twn-emprhstwn-sthn-pentelh-htan-apo-thn-kineta/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/18

    Για να μην ανακοινώνουν, έξι μέρες από την τραγωδία, τους αγνοούμενους, φανταστείτε ΠΟΣΟΙ θα είναι.
    Φήμες λένε ότι πλησιάζουν τους 80 ίσως και 100!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/18

    Εκδηλώθηκε στις 16.50 στην Πεντέλη, έφτασε από ότι λένε περίπου στις 18.00 το πολύ 18.30.
    Και 1,5 - 2 ώρες που κράτησε κατά τον αρχηγό, άρα 20.30 το πολύ 21.00.
    Όμως τις 12 παρά, που άρχισε η σύσκεψη με τον Τσίπρα, αυτοί... δεν ήξεραν τίποτα, όπως έδειχνε και ακουγόταν, από την κρατική ΕΡΤ.
    Κρίμα στους συμπολίτες μας που χάθηκαν. Ας τους αναπαύσει ο Θεός. Κι αυτοί, της φωτογραφίας, ας ζήσουν με τις τύψεις (λέμε τώρα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/18

    ΝΑ ΞΕΡΑΘΕΊΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/18

    Με όλο τον σεβασμό στη μνήμη των νεκρών, αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα όσα συνέβησαν μετά, όσον αφορά τη διαχείριση του φοβερού γεγονότος:ή ήξεραν και παίζαν θέατρο, για να μας παραπλανήσουν, ή δεν ήξεραν, οπότε είναι τελείως ανίκανοι. Δεν ξέρεις ποιο από τα δυο είναι προτιμότερο, αλλά ίσως εξηγείται η ενασχόληση με τα κινητά τους του συνήθως λαλίστατου Πολάκη και του Φάμελου-ποιος μας λέει πως δεν λάβαιναν εκείνη την ώρα μηνύματα που ανέβαζαν τον αριθμό των νεκρών, αλλά σώπαιναν, μη ξέροντας τι να κάνουν. Γιατί στα δύσκολα φαίνεται ο καλός κυβερνήτης, όχι στα τουίτ και στις τζάμπα μαγκιές, όπως κάποιοι δυστυχώς νομίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/18

      Μα ...συνεχίζουν και παίζουν θέατρο. Όλα στημένα-προπαγανδιστικά-παραπλανητικά. Είναι αμοραλιστές αλητήριοι, άχρηστοι παντελώς, επικίνδυνοι και ελεεινοί υβριστές!
      Τέτοιος φτηνός κουτσαβακισμός μαζεμένος χρόνια ειχε να απαντηθεί στην ελληνική πολιτική σκηνή.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/7/18

    #«Ξέραμε για νεκρό»#

    Ξεράδια!

    α υ τ ό χ θ ω ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/7/18

    Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας γύρισε στις 8.30 μ.μ. από τη Βοσνία λόγω των νεκρών. Χρονικά το σήμα του λιμενικού συνδέεται με την επιστροφή του από τη Βοσνία. Πέρυσι δεν γύρισε από τις διακοπές του, αλλά φέτος γύρισε αμέσως από τη Βοσνία. Δεν ήθελε να φανεί ότι την κρίσιμη ώρα έλειπε και έστησε αυτόν τον τραγέλαφο, την κοροϊδία του ελληνικού λαού. Ο κ. Τσίπρας είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση πια αντικειμενικά. Πλέον γνωρίζουμε ότι το σήμα του Λιμενικού για νεκρούς ήταν στις 7. 08 μ.μ. και ο πρωθυπουργός μίλησε στο συντονιστικό αρκετές ώρες μετά»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ