2.11.18

2η ημέρα του Fur Shopping Festival

Ικανοποιητική ήταν η επισκεψιμότητα του 3rd Fur Shopping Festival και τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, οπότε τις πύλες του εκθεσιακού κέντρου Γούνας πέρασαν 245 εμπορικοί επισκέπτες προερχόμενοι από 26 χώρες, ενώ σημαντικές ήταν και οι εμπορικές πράξεις που καταγράφηκαν.
Το φεστιβάλ επίσης επισκέφθηκαν η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, καθώς και η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, συνοδευόμενη από την τοπική βουλευτή του κόμματος Μαρία Αντωνίου.
Επίσης το «παρών» έδωσαν ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Δυτικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Κώττας και οι δήμαρχοι Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, Ανέστης Αγγελής και Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου αντίστοιχα.
Τα πολιτικά πρόσωπα πραγματοποίησαν περιήγηση στα περίπτερα του φεστιβάλ και συνομίλησαν με τους εκθέτες, που με τη σειρά τους περιέγραψαν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος. Τα προβλήματα της βιομηχανίας της γούνας τέθηκαν επίσης στο επίκεντρο των συζητήσεων των προαναφερόμενων πολιτικών προσώπων με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ