20.11.18

Η κατάσταση του οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά διεύθυνση Αστυνομίας:

Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 180 έως 280 χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου).

Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίαςο, καθώς και στον εθνικό και υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 20ο έως το 30ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).
Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού, καθώς και στον εθνικό και υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ