3.11.18

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου «Η οικονομία στην κρίση και μετά κρίση περίοδο»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του διήμερου 13ου επιστημονικού συνεδρίου του MIBES (Management of Innovative Business, Education & Supports Systems) με θέμα: «Η οικονομία στην κρίση και μετά κρίση περίοδο: δομικές αλλαγές και πολιτικές καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και περιφερειακής ανάπτυξης», που έλαβε χώρα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Το συνέδριο διοργάνωσε η σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με το ΤΕΙ Θεσσαλίας.
Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν 40 ανακοινώσεις από πανεπιστημιακούς διαφόρων ιδρυμάτων αλλά και ειδικούς στα επιμέρους θέματα και έτσι η θεωρητική προσέγγιση συνδυάστηκε με την πρακτική. Η θεματολογία του συνεδρίου εστίασε στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την περιφερειακή ανάπτυξη τις πολιτικές περιφερειακής ανάπτυξης, (αρκετές από τις οποίες είχαν αναφορά στη Δυτική Μακεδονία), την εκπαίδευση και την ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ