30.11.18

Επετειακές εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς




Αύριο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 20:30 στη Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος-επετειακός χορός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.
Στον χορό θα βραβευθούν οι αθλητές που έχουν συμμετάσχει σε ολυμπιακούς αγώνες (Κ. Δίτσιος, Π. Παπατέρπος, Γ. Χρήστου, Χ. Γιαζιτζίδου), καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. κ. Α. Μπατσόπουλος.
Στα πλαίσια των ίδιων επετειακών εκδηλώσεων, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου (10:00-13:00), στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Καστοριάς διοργανώνεται ημερίδα, όπου θα παρουσιαστεί η ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και έκθεση φωτογραφιών και από τις 6 δεκαετίες ύπαρξης του ομίλου, αλλά και ομιλίες επιστημονικού χαρακτήρα που αφορούν όλες τις πτυχές του αθλητισμού (ορθοπεδική, εργοφυσιολογία, διατροφή, κ.α.).




Το πρόγραμμα των ομιλιών έχει ως εξής:

10:00-10:15 Χαιρετισμός προέδρου Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς κ. Παναγιώτη Μητρούδη, φορέων της πόλης και του αθλητισμού.

10:15-10:45 «60 χρόνια ιστορίας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς», Δημήτρης, Φωτιάδης επ. καθηγητής τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, γεν. γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

10:45-11:15 «Η κωπηλασία στο πέρασμα του χρόνου και η επιρροή της στην Καστοριά», Αθανάσιος Αθανασιάδης, καθηγητής Φυσ. Αγωγής δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πρώην προπονητής της ελληνικής εθνικής ομάδας κωπηλασίας.

11:15-11:45 «Αθλητικές κακώσεις στην κωπηλασία», Κωνσταντίνος Δίτσιος, αν. καθηγητής τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, Α’ Ορθοπαιδική Κλινική, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ).

11:45-12:15 «Φυσιολογικό όριο αθλητικής επίδοσης: ο αδύναμος κρίκος», Ιωάννης Βράμπας, καθηγητής τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Σερρών του ΑΠΘ, μέλος της Επιτροπής Ναυταθλητισμού του Α.Π.Θ.

12:15-12:45 «Η διατροφή στον αθλητισμό», Θωμαή Κογιοπούλου, διατροφολόγος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ