21.11.18

Ομιλίες

«Προοπτικές αγροτικής ανάπτυξης στην Καστοριά» είναι το θέμα ομιλίας των κ.κ. Β. Άμπα γεωπόνου Phd Περ. Δυτ. Μακεδονίας, Δ.Ε ΓΕΩΤΕΕ Δυτ. Μακεδονίας, Ν.Δούκα διευθ. συμβούλου Hippophaes Hellas, ΜΒΑ, Κ. Κόκκινου γεωπόνου, Manager Hippophaes Hellas και Σ. Αρσενίδη γεωπόνου MSC/MBA, προέδρου της Γεωαναπτυξιακής ΙΚΕ.
Η εκδήλωση -την διοργάνωση και τον συντονισμό της οποίας έχει ο ιατρός π. βουλευτής Ν.Δ. κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας- θα λάβει χώρα στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Μεσοποταμίας, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 18:00.

«Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά. Μύθος ή πραγματικότητα;» είναι το θέμα ομιλίας που θα αναπτύξει ο ψυχίατρος-συγγραφέας κ. Ιάκωβος Μαρτίδης, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 19:00 στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού.
Την εκδήλωση διοργανώνει οι Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, ο Δήμος Άργους Ορεστικού και ο Ι.Ναός Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ