11.12.18

Δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς, ήταν:
-Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 286/18 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου με θέμα «Συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής για την παραχώρηση και διατήρηση τάφων "Τιμής ένεκεν" στα Κοιμητήρια του Δήμου Καστοριάς», ως προς τη σύνθεση της επιτροπής.
-Επιβολή τελών ύδρευσης και αποχέτευσης οικον. έτους 2019 Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς.
-Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την Εγνατία Οδό Α.Ε. για την ωρίμανση – προώθηση και υλοποίηση του έργου «Ανέγερση κέντρου πολιτισμού Δήμου Καστοριάς και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου».
-Ονομασία αίθουσας στο πρώην διδακτήριο Αποσκέπου (παραχωρημένο στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αποσκέπου) στη μνήμη του δωρητή Σταύρου Νακασιάν, ως «Αίθουσα Σταύρος Νακασιάν».
-Έγκριση γενόμενης μετάβασης δημάρχου και αντιδημάρχου εκτός έδρας για εκτέλεση υπηρεσίας.
-Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για τον προσδιορισμό δικασίμου στον Άρειο Πάγο, σε ασκηθείσα αίτηση αναίρεσης του δήμου κατά απόφασης του Πρωτοδικείου Καστοριάς.
-Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 299/18 απόφασης της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, που αφορά παραίτηση από ασκηθείσα αναίρεση στον Άρειο Πάγο.
-Λήψη απόφασης για την παραχώρηση ή μη θέσης στάθμευσης Α.Μ.Ε.Α. (Ρ-72) επί της οδού Γράμμου 85 στη Δ.Κ. Καστοριάς.
Έγκριση πραγματοποίησης εορταστικών εκδηλώσεων θεσμών 2018.
Συγκρότηση οργανωτικών επιτροπών για: α) τη διοργάνωση «καρναβαλιών» των Τοπικών Κοινοτήτων Κλεισούρας, Κορησού, Μαυροχωρίου, Τοιχιού & Λιθιάς. β) τη διοργάνωση των «Καστοριανών Ραγκουτσαριών 2019» της δημοτικής κοινότητας Καστοριάς.
-Έγκριση ή μη τοποθέτησης μεταλλικών προστατευτικών σε πεζοδρόμιο της οδού Σιώμου 10 στη Δ. Κ. Καστοριάς
-Έγκριση πλάνου αναθέσεων, συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης-παραλαβής των έργων α) Culture lands και β) Less waste II του “Innterreg Greece-Albania 2014-2020”.
-Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικού οικοπέδου στην Τοπική Κοινότητα Κλεισούρας και παραχώρηση χρήσης αίθουσας, εντός του δημοτικού καταστήματος Κλεισούρας, στη διεύθυνση Δασών Νομού Καστοριάς.
-Έγκριση ετήσιου προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Καστοριάς έτους 2019.
-Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 19/2018 απόφασης ΔΣ με θέμα: «Επικαιροποίηση-τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του θεματικού χριστουγεννιάτικου πάρκου «Ο Άι Βασίλης των ευχών» στο πάρκο Ολυμ.φλόγας».
-Καθορισμός σημείων τοποθέτησης ταϊστρών- ποτιστρών για τη σίτιση αδέσποτων ζώων.
-Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση εισόδου Λεύκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ