24.12.18

Συλλήψεις για μεταφορά μη νομίμων αλλοδαπών



Συνελήφθησαν στις 22-12-2018 το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ο.Π.Δ.Ε. του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 31 ετών, για μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος ως οδηγός και ο 31χρονος ως συνοδηγός του οχήματος, μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της χώρας, 28χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ κατά τον έλεγχο επέδειξε ως νομιμοποιητικό έγγραφο παραμονής του στην χώρα μας πλαστή ταυτότητα ιταλικών αρχών. Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 3 κινητά τηλέφωνα και 4 κάρτες SIM, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

* * *

Συνελήφθησαν στις 20-12-2018 το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων Καστοριάς, μία 45χρονη ημεδαπή και μία 51χρονη αλλοδαπή, για μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι η 45χρονη ως οδηγός και η 51χρονη ως συνοδηγός του οχήματος, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, 27χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Όπως προέκυψε, σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσαν δυο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας και μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με συνολική ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών και χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 4 κινητά τηλέφωνα και 4 κάρτες SIM, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

* * *

Συνελήφθη 20-12-2018 το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 59χρονος αλλοδαπός για μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, 31χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.
Κατασχέθηκαν συνολικά: Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 4 κινητά τηλέφωνα, 3 κάρτες SIM και χρηματικό ποσό τριών χιλιάδων τριακοσίων δέκα ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ