26.1.19

Ανακοίνωση του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς



«Μετά από ενημέρωση, από τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ) κ. Ν. Παπαευσταθίου, στον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γ. Κίρκο, ότι παρουσιάστηκαν πλέον των διακοσίων (200) περιστατικών το τελευταίο 24ωρο τόσο στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, όσο και στο Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς με ήπια γαστρεντερικά συμπτώματα (εμέτους, ήπιες διάρροιες, κοιλιακά άλγη), κλιμάκιο αποτελούμενο από τον υποδιοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Α. Γαβριηλίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δυτικής Μακεδονίας κ. Α.Ρούσση, επισκέφτηκε τόσο το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, όσο και το Γ.Ν. Καστοριάς.
Το 90% των περιστατικών μετά από παροχή πρώτων βοηθειών στην βραχεία νοσηλεία αμφότερων των υγειονομικών μονάδων, εξέρχονται με οδηγίες.
Οι ελάχιστοι νοσηλευόμενοι στην βραχεία νοσηλεία έξι (6) άτομα, είναι σε ελεγχόμενη-ήπια κατάσταση. Υπάρχει πλήρης επάρκεια τόσο σε ιατρικό-παραϊατρικό προσωπικό, όσο και σε φαρμακευτικό-αναλώσιμο υλικό. Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους (ιατρούς-παραϊατρικό προσωπικό) τόσο για την μέχρι στιγμής ανταπόκριση τους, όσο και για την πλήρη ετοιμότητά τους. Η όλη κατάσταση είναι σε ύφεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ