15.1.19

Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς



Ανακοίνωση πρόσκληση ένταξη παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στο Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με διαταραχή στο φάσμα του Αυτισμού, Ν. Καστοριάς.

Το Κέντρο Ημέρας δέχεται νέες αιτήσεις για ένταξη παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με διάγνωση στο φάσμα του αυτισμού ηλικίας 2 ½ και άνω (χωρίς περιορισμό στην ηλικία). Στα ημερήσια προγράμματα του Κέντρου Ημέρας παρέχονται υπηρεσίες, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, με σκοπό:
1. την ανάδειξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων του ατόμου
2. τη στήριξη της οικογένειάς του

Τα ημερήσια εξατομικευμένα προγράμματα, βασισμένα σε διάφορες επιστημονικές προσεγγίσεις (ΤEACCH, κοινωνικές ιστορίες, αισθητηριακή ολοκλήρωση, ειδική αγωγή, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, προσαρμοσμένη φυσική αγωγή, ψυχοθεραπεία, κοινωνικές δεξιότητες κ.α.), απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους που είναι ήδη ενταγμένοι σε σχολικό πλαίσιο καθώς και σε ενήλικες.

Παράλληλα παρέχεται συμβουλευτική στήριξη στα άλλα μέλη των οικογενειών και υπάρχει συνεχής συνεργασία και επικοινωνία με τα υπόλοιπα πλαίσια –εκπαιδευτικά ή μη- των ατόμων.
Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει τη Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019.

Πληροφορίες και αιτήσεις για ένταξη: κα Κολλήγα Χρυσούλα τηλ. 2467087543 (καθημερινά 11:00 -19.00), e-mail: autismkastoria@gmail.com
Για το ΔΣ
Η πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων 
με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς
Ζάγκα Αριστούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ