7.1.19

Σύλλογος ατόμων με αναπηρίες "VictorArtant"-Νίκη

Τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σωτήρη Αδαμόπουλο επισκέφθηκαν τα παιδιά του επιστημονικού αθλητικού συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων για ΑμεΑ "VictorArtant "-Νίκη, στο πλαίσιο πολυήμερου προγράμματος διαβίωσης που πραγματοποίησαν στον νομό Καστοριάς. Στην συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής όπου από κοινού περιφερειακή και δημοτική αρχή συνέβαλαν στην οργάνωση και φιλοξενία της αποστολής.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης των ΑμεΑ, όπου ο συγκεκριμένος σύνδεσμος πραγματοποιεί εδώ και αρκετά χρόνια σε διαφορετικές πόλεις κάθε φορά, ώστε να μπορούν τα παιδιά, μέσω των εμπειριών που αποκτούν, να αναπτύξουν και να εξελίξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, κάτι που θα τους βοηθήσει ουσιαστικά στη μετέπειτα ένταξη και ενσωμάτωσή τους στη κοινωνία.
Στο πλαίσιο αυτό, μια ομάδα δέκα ατόμων (ηλικίας 14 έως 48 ετών) αποτελούμενη από θεράποντες ιατρούς και παιδιά με νοητική στέρηση, φιλοξενήθηκαν στην Καστοριά από τις 2 Ιανουαρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ