8.2.19

Σύλληψη για διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθη την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου τις πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και Ο.Π.Δ.Ε. του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 27χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Αναλυτικότερα, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς, σε περιοχή της Καστοριάς, να κινείται Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν, ο οδηγός δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς και αφού το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Κοζάνης, συνελήφθη ο 27χρονος οδηγός, ενώ ο συνοδηγός, ο οποίος αναζητείται, διέφυγε εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός του οχήματος, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν συνολικά 22 πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους σαράντα 48,40 κιλών ενώ στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνοδηγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ