27.2.19

Συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Συνεδρίασε στις 21 Φεβρουαρίου η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν  είναι:

-Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Βελτίωση ασφαλτοστρώσεων στο δρόμο Κλεισούρα-Μοναστήρι-όρια Νομού».

-Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου πρακτικής δοκιμασίας-οριστικής παραλαβής πολυμηχανήματος της λίμνης της Καστοριάς από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή.-Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «Αποκαταστάσεις και καθαρισμοί στην περιοχή του φράγματος Βράχου».

-Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ης Σ.Σ.Ε. του έργου: «Βελτίωση κόμβου στη διασταύρωση Απόσκεπου (ΕΔηΚα)».

-Έγκριση δαπάνης, για το έργο: «Αποκατάσταση επικίνδυνης βραχομάζας Πενταλόφου».

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης ηλεκτροφωτισμού κόμβων στο Ε.Ο. δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς για το έτος 2019.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ανανέωση πιστοποιητικών ελέγχου ταχογράφων για τα φορτηγά οχήματα του αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια κλειδιών- κλειδαριών για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Καστοριάς για το έτος 2019, για την εκτύπωση χαρτών-σχεδίων και για την προμήθεια απολυμαντικών των WC του κτηρίου της Π.Ε. Καστοριάς για το έτος 2019.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ετήσια συνδρομή του συστήματος διαχείρισης στόλου (GPS) των 35 υπηρεσιακών οχημάτων της Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, που αφορά την συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. Εταιρεία Τουρισμού με το με το λογοτεχνικό περιοδικό «Παρέμβαση», της εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 35 χρόνων έντυπης κυκλοφορίας στις 23.2. 2019.

-Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Εμπορίου και Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κώττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ