27.2.19

Συνεδρίασε την Δευτέρα το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας



Συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα 25η Φεβρουαρίου το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν ήταν:

α) 29η Έγκριση εισήγησης έργων στην επιτροπή παρακολούθησης του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του τέλους ανάπτυξης 2012-2016.

β) Υποβολή πρότασης υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της ΑΝΚΟ αε με θέμα «Μελέτες για την προστασία και εξυγίανση της λίμνης Καστοριάς (μελέτες, τεύχη δημοπράτησης και σύνταξη φακέλων έκδοσης οικοδομικών αδειών για την ολοκλήρωση της ωρίμανσης των εγγειοβελτιωτικών έργων της λεκάνης απορροής της λμνης Καστοριάς)».

γ) Παράταση διάρκειας της προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Εκπόνηση σχεδίων δράσης αειφόρου ενέργειας για την ένταξη των δήμων της Δυτικής Μακεδονίας στο σύμφωνο των δημάρχων».

δ) 29η Έγκριση εισήγησης έργων στην επιτροπή παρακολούθησης του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του τέλους ανάπτυξης 2012-2016.

ε) Πρόσληψη δύο κτηνιάτρων με σύμβαση εΕργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

στ) Έγκριση υποβολής πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016 για το έργο με τίτλο: «Δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ποντιακού πολιτιστικού προϊόντος με πανελλαδική και ααμποντιακή εμβέλεια: Η στέγη χώρος φιλοξενίας ενός νέου οράματος» και

ζ) Έγκριση υποβολής πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016 για το έργο: «Σύνταξη φακέλου αιτήματος έγκρισης φραγμάτων νομού Κοζάνης από την διοικητική αρχή φραγμάτων, έγκριση του τρόπου δημοπράτησης για το έργο «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού κόμβων και οδών Π.Ε. Κοζάνης» προϋπολογισμού 21.000,00 € και έγκριση του τρόπου δημοπράτησης για το έργο «Βελτίωση-ασφάλεια επαρχιακής οδού Κοζάνης-Κρόκου-Καισάρειας, προϋπολογισμού 47.000,00 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ