26.2.19

Συνελήφθησαν για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, εχθές 25 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στην Καστοριά από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς δυο ημεδαποί, μία 39χρονη γυναίκα και ένας 49χρονος άνδρας, για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι προχθές (24-02-2019) μεσημβρινές ώρες στην Καστοριά, η 39χρονη μαζί με τον 49χρονο έθραυσαν υαλοπίνακα εισόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς, εισήλθαν εντός του χώρου και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ναρκωτικά φάρμακα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία των προαναφερόμενων στην Καστοριά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 319 ναρκωτικά χάπια και 2 διαδερμικά έμπλαστρα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.
Προανάκριση ενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ