5.2.19

Κοινό δελτίο τύπου βουλευτών ΣυΡιζΑ Δυτικής Μακεδονίας
Συνάντηση των βουλευτών της Δυτ. Μακεδονίας του ΣυΡιζΑ με τον υπουργό Παιδείας για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας.

Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, Κων/νο Γαβρόγλου, πραγματοποίησαν την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 οι: Ολυμπία Τελιγιορίδου υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Καστοριάς, Χρήστος Μπγιάλας βουλευτής Γρεβενών, οι βουλευτές Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης, Θέμης Μουμουλίδης, Γιάννης Θεοφύλακτος, Γιώργος Ντζιμάνης και ο βουλευτής Φλώρινας Κώστας Σέλτσας.

Ο υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τους Βουλευτές ΣυΡιζΑ των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων της Δυτικής Μακεδονίας για τις πρόσφατες εξελίξεις και τη συζήτηση που έχει διεξαχθεί μετά την κατάθεση του πορίσματος της επιτροπής για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, καθώς και για τον σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας.

Ο καθένας από τους βουλευτές δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία και την εξέλιξη του εγχειρήματος της αναβάθμισης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία και ανέπτυξε με επιχειρήματα την καλύτερη δυνατή συμβολή κάθε περιφερειακής ενότητας στο
εγχείρημα αυτό.

Ο υπουργός κ. Γαβρόγλου με τον γεν. γραμματέα κ. Καλαντζή και τους συνεργάτες τους που παραβρέθηκαν στη συνάντηση δεσμεύτηκαν ότι θα καταλήξουν σε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό τις επόμενες ημέρες.

Οι Βουλευτές ΣυΡιζΑ
Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ