3.4.19

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης «Συντήρηση εγκαταστάσεων αθλητικού σταδίου Άργους Ορεστικού»

Υπεγράφη σήμερα 3 Απριλίου η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του δημάρχου Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, παρουσία της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου, για το έργο «Συντήρηση εγκαταστάσεων αθλητικού σταδίου Άργους Ορεστικού» ύψους 169.000,00 €.
Με την ολοκλήρωσή του το συγκεκριμένο έργο θα αναβαθμίσει τις υποδομές του δήμου Άργους Ορεστικού δίνοντας στη νεολαία της περιοχής την δυνατότητα άθλησης σε σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.

  • Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Κεπαπτσόγλου πραγματοποίησε συνάντηση με τη διευθύνουσα σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Δικτύων Αερίου) κ. Σ. Μωσσέ και τον διευθυντή στρατηγικού σχεδιασμού και χρηματοδοτήσεων της δημόσιας επιχείρησης κ. Κ. Διονυσόπουλο, κατά την οποία συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα έναρξης των εργασιών κατασκευής των εσωτερικών δικτύων μέσης και χαμηλής πίεσης φυσικού αερίου στην περιοχή. Τέλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο υπουργείο Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης για να ενημερωθεί για την αξιολόγηση της πρότασης που έχει υποβάλει ο δήμος για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Άργους Ορεστικού, ύψους 1.020.000 €, η οποία αναμένεται τελικά να ενταχθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ