13.5.19

Συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.



Συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή 10 Μαΐου η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήθηκαν ήταν:

-Έγκριση ή μη του πρακτικό του διαγωνισμού για την προμήθεια πετρελαιοειδών για τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για τα έτη 2019-2020 για την προμήθεια πετρελαιοειδών για τις ανάγκες της Π.Ε. Καστοριάς.

-Επανέγκριση των όρων και της διενέργειας διαγωνισμού προμήθειας και μεταφοράς 10.800 τόνων αντιπαγετικού άλατος για τις ανάγκες αποχιονισμού και αντιμετώπισης του παγετού στο εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένων δικαιωμάτων προαίρεσης 2.300 τόνων, προϋπολογισμού 756.000,00€.

-Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας έργου: «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου της ΠΕ Καστοριάς, έτους 2017».

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή ηχοφωτιστικής κάλυψης στα πλαίσια συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος» με την Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση δημοπράτησης και έγκριση των όρων της διακήρυξης του έργου: «Συντήρηση εθνικού δικτύπου Π.Ε. Γρεβενών, προϋπολογισμού 1.500.000,00€.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την μουσική κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων του συλλόγου Παραδοσιακών Μακεδονικών Χορών Μεσοποταμίας «ο Άγιος Δημήτριος» με την Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ηχοφωτιστική κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων του εκπολιτιστικού συλλόγου Δισπηλιού με την Π.Ε. Καστοριάς.

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου υλικού στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του συλλόγου Παραδοσιακών Μακεδονικών Χορών Μεσοποταμίας « ο Άγιος Δημήτριος» με την Π.Ε. Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ