31.5.19

Δήλωση της κ. Κατερίνας Σπύρου



Αγαπητοί μου συνδημότες, σας απευθύνομαι για ακόμη μια φορά για να σας προετοιμάσω για έναν αγώνα στον οποίο οι στρατιώτες μου είστε εσείς και η ομάδα μου.
Δηλώνω ανεξάρτητη για ακόμη μια φορά δίνοντας γροθιά στην προσπάθεια άλλης παράταξης, αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, διαδίδοντας πως στηρίζομαι από κάποιο κόμμα.
Σας διαβεβαιώνω πως στέκομαι ακέραιη σε οποιοδήποτε άλλο χτύπημα με σθένος, με αξιοπρέπεια και δύναμη και σας υπόσχομαι πως μαζί σας είμαι έτοιμη να κάνω την ανατροπή αυτήν την Κυριακή.

Με εκτίμηση
Κατερίνα Σπύρου
Υποψήφια δήμαρχος Καστοριάς

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/5/19

    Να θυμηθούμε ότι η μεγάλη ανατροπή έγινε στο Δήμο Κοζάνης, τις προηγούμενες εκλογές.

    Την πρώτη Κυριακή ο νυν δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας βγήκε πρώτος με ποσοστό 44,34%, με μεγάλη διαφορά από τον αντίπαλό του Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις το 24,81%.

    Τη δεύτερη Κυριακή όμως, ο κ. Ιωαννίδης πέρασε μπροστά με ποσοστό 57,38%, και έγινε τελικά αυτός ο νέος δήμαρχος της πόλης!

    Άλλο παράδειγμα ανατροπής έχουμε με τον Δακή και τον Καρυπίδη.

    Την πρώτη Κυριακή ο Δακής έλαβε 36,61% ενώ ο Καρυπίδης 29,13%.

    Τη δεύτερη Κυριακή ο Δακής έπιασε μόλις 40,99% ενώ ο Καρυπίσης από 29,13% εκτοξεύτηκε στο 59,01%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητώ συγγνώμη από όλους για την παρατήρηση, διότι δεν παρακολούθησα ενδελεχώς την πορεία των ανθρώπων που συμμετέχουν στην προεκλογική "μάχη", μα μου τράβηξε απότομα την προσοχή η φράση: "... οι στρατιώτες μου είστε εσείς και η ομάδα μου". Οι στρατιώτες μου!! Και μεγάλοι στρατηγοί της Ιστορίας έχω την αίσθηση ότι προτιμούσαν προσφωνήσεις όπως, "παλικάρια μου" ή "άνδρες" ή "γενναίοι μου" ή "πατριώτες και πατριώτισσες", "σύντροφοι και συντρόφισσες", και άλλες συσπειρωτικές και ενθαρρυντικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ